Hoe De Audiokwaliteit In Video's Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Audiokwaliteit In Video's Te Verbeteren
Hoe De Audiokwaliteit In Video's Te Verbeteren

Video: Hoe De Audiokwaliteit In Video's Te Verbeteren

Video: Hoe De Audiokwaliteit In Video's Te Verbeteren
Video: Geluidskwaliteit verbeteren smartphone filmpjes | Jouw Favoriete Coach 2024, April
Anonim

Het is onmogelijk om de kwaliteit van video of audio te verbeteren als deze parameters aanvankelijk niet de hoogste waarden waren. Maar wanneer u een video in een ander formaat codeert, kunt u de maximaal mogelijke instellingen voor de audio instellen, waardoor de kwaliteit behouden blijft.

Hoe de audiokwaliteit in video's te verbeteren
Hoe de audiokwaliteit in video's te verbeteren

Noodzakelijk

video converteerder

instructies:

Stap 1

Open uw film met videoconversiesoftware die u gemakkelijk op internet kunt verkrijgen. Let bij het kiezen op de bestandsindelingen die het ondersteunt, zodat de resolutie van de geconverteerde opname overeenkomt met de lijst met werkitems van het programma.

Stap 2

U kunt het hulpprogramma "Pocket Divx Encoder" gebruiken. Download het programma van uw keuze van de officiële website van de ontwikkelaar, controleer het installatieprogramma op virussen en voltooi de installatie volgens de menu-instructies. Houd er rekening mee dat u mogelijk ook extra codecs op uw computer moet installeren om conversiebewerkingen uit te voeren.

Stap 3

Selecteer het formaat waarin de codering zal worden uitgevoerd in het convertermenu. Open de conversie-opties en stel de maximale waarden in in het gedeelte dat verantwoordelijk is voor geluidsinstellingen. U wordt hoogstwaarschijnlijk gevraagd om uit twee formaten te kiezen. Veranderingen in de kwaliteit van de geluidsparameters zullen niet merkbaar zijn, maar in sommige gevallen gebeuren conversies ten goede.

Stap 4

Converteren, wacht tot het einde van de bewerking. Probeer op dit moment de computer niet te overbelasten door games of andere programma's uit te voeren die veel systeembronnen gebruiken.

Stap 5

Als je video hebt in.mkv-indeling, gebruik dan een programma dat speciaal is ontworpen om ze te bewerken. Wijzig de gewenste audiotrack door deze uit het bestand te halen en deze vervolgens met een audioconverter opnieuw te coderen naar een hogere bitrate.

Stap 6

Gebruik ook het downloaden van soundtracks voor uw film, nadat u vooraf degene hebt geselecteerd die bij u past in termen van kwaliteitskenmerken. Verzamel de video door het juiste audiotrackbestand te verlaten en het bestand te verwijderen dat niet bij je past, of selecteer het tijdens het afspelen in het menu.

Aanbevolen: