Hoe Android Op Een Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Android Op Een Computer Te Installeren
Hoe Android Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Android Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Android Op Een Computer Te Installeren
Video: Install Android 10 On PC Laptop Or Desktop Bliss OS 12 2024, Mei
Anonim

Het Android-besturingssysteem dat is ontwikkeld voor mobiele telefoons en tablets wordt steeds populairder onder zijn gebruikers. Daarom denken veel van zijn fans steeds vaker na over hoe Android op een computer kan worden geïnstalleerd.

Android installeren op een computer
Android installeren op een computer

instructies:

Stap 1

Android installeren op uw computer is eenvoudig genoeg. Download hiervoor de nieuwste versie van het besturingssysteem (bijvoorbeeld van android-x86.org). Om een Android ISO-image te downloaden, kunt u een gewone downloader gebruiken die in een internetbrowser is ingebouwd, of een gespecialiseerd programma voor het downloaden van een bestand (bijvoorbeeld Download Master).

Stap 2

Plaats de flashdrive in een usb-slot of een lege schijf op cd-rom.

Stap 3

Maak een opstartbare USB-stick of schijf. U kunt het gratis UltraISO-programma gebruiken om een schijf te branden. Om te schrijven, opent u het geïnstalleerde programma en selecteert u de regel "open" in het menu "bestand". Zoek de gedownloade afbeelding van het Android-besturingssysteem via Verkenner. Klik op de regel "boot" en ga naar de opname van de harde schijf-image. Klik in het gedeelte "Opnamemethode" op de regel "USB-HDD +". Begin met het opnemen van de afbeelding door op de knop "branden" te klikken.

Stap 4

Alle gegevens op een schijf of flashstation bij het opnemen van een afbeelding van het Android-besturingssysteem dat u op een computer wilt installeren, alle gegevens worden verwijderd. Zorg er daarom van tevoren voor dat de benodigde informatie eerder op een andere plaats is opgeslagen.

Stap 5

Het duurt enkele minuten om de afbeelding te schrijven, terwijl de opstartstatus kan worden gecontroleerd dankzij de indicator. Wanneer het downloaden is voltooid, kunt u de flashdrive of schijf veilig gebruiken.

Stap 6

Android moet op een computer worden geïnstalleerd met behulp van een virtuele machine, die kan worden gemaakt met behulp van het VirtualBox-programma. Om dit te doen, moet u het downloaden en installeren.

Stap 7

Start VirtualBox, selecteer het gedeelte "Android op harde schijf installeren" in het menu, daarna kunt u Android invoeren.

Aanbevolen: