Opnemen Van Microfoon Naar Computer To

Inhoudsopgave:

Opnemen Van Microfoon Naar Computer To
Opnemen Van Microfoon Naar Computer To

Video: Opnemen Van Microfoon Naar Computer To

Video: Opnemen Van Microfoon Naar Computer To
Video: Fix Microphone Not Working on Windows 10 2024, April
Anonim

Als u besluit een gesprek op Skype op te nemen of een audioboek probeert te maken, is het niet overbodig om te leren hoe u geluiden op een computer kunt opnemen met behulp van een microfoon.

Opnemen van microfoon naar computer to
Opnemen van microfoon naar computer to

instructies:

Stap 1

Eigenaren van desktopcomputers zullen het opnameproces moeten starten door een microfoon op een geluidskaart aan te sluiten. Als u een laptop gebruikt, kunt u opnemen met de ingebouwde microfoon.

Stap 2

Het Windows-besturingssysteem heeft een voorgeïnstalleerd programma voor het opnemen van geluid, dat u kunt vinden via het menu "Start" - "Alle programma's" - "Systeemwerkset" - "Geluidsrecorder". Door de applicatie te starten en op de knop "Opnemen" te drukken, begint u het opnameproces, dat kan worden gestopt door op de knop "Stoppen" te drukken. Daarna wordt u gevraagd een locatie te selecteren om het resulterende bestand op te slaan en het een naam te geven.

Stap 3

Het ontbreken van een keuze aan bestandsformaat, evenals de matige opnamekwaliteit van de "Sound Recorder" doen je op zoek gaan naar applicaties van derden. Op internet vindt u een groot aantal programma's die helpen opnemen met een microfoon van echt hoge kwaliteit: Adobe Audition, Total Recorder, Atropos-SB, Autorecorder, Free Audio Recorder, enz. Werken met een van deze programma's is eenvoudig. Met behulp van het voorbeeld van het Free Audio Recorder-programma, dat kan worden gedownload op: www.freeaudiorecorder.net, bekijk het opnameproces met een microfoon

Stap 4

Installeer het programma en voer het uit. Standaard zijn de programma-instellingen ingesteld om geluid via een microfoon in MP3-formaat met goede kwaliteit op te nemen. Optioneel kunt u naar de tabbladen Opname en Uitvoer gaan om andere instellingen te selecteren, evenals de map waarin de bestanden worden opgeslagen. Druk op de knop Geluid opnemen om de opname te starten en druk op Pauze of Stop om respectievelijk te pauzeren of te stoppen.

Aanbevolen: