Een Video Opnemen

Inhoudsopgave:

Een Video Opnemen
Een Video Opnemen

Video: Een Video Opnemen

Video: Een Video Opnemen
Video: VIDEO OPNEMEN MET EEN KIJKER? Qu0026A #2 2023, Maart
Anonim

Als je je leven niet zonder videogames kunt voorstellen, virtuele eretitels in games kunt winnen en je successen wilt delen met vrienden en kennissen, dan moet je nadenken over hoe je video's van je overwinningen op een computer kunt opnemen. Na het opnemen van dergelijke video's zullen al je vrienden of kennissen op de hoogte zijn van je overwinningen. Lees verder om te leren hoe u dergelijke video's opneemt.

Een video opnemen
Een video opnemen

Noodzakelijk

Fraps-software

instructies:

Stap 1

Om deze doelen te bereiken, heb je een klein Fraps-programma nodig. Het wordt gebruikt om afbeeldingen van het scherm vast te leggen in elke toepassing, en vervolgens op te slaan als grafische bestanden of video. Het opnameproces is als volgt: het programma aanzetten - het spel aanzetten - op de sneltoets drukken - nogmaals op de sneltoets drukken om de opname te stoppen - de opname bekijken.

Stap 2

Ga na het starten van het programma naar het instellingengedeelte door op het tabblad "FRAPS: 99FPS" te klikken. Hier zou u geïnteresseerd moeten zijn in 2 add-ons: - Overlay-sneltoets - wijs een sneltoets toe waarmee u de manier kunt wijzigen waarop de frames of de opname-indicator worden weergegeven; - Overlay-hoek - selecteer de hoek van het scherm waarin de Overlay-waarde wordt weergegeven weergegeven.

Stap 3

Het tabblad Films bevat de volgende parameters: - Map om films in op te slaan - geef het pad op om video's op te slaan; - Sneltoets video-opname - wijs een sneltoets toe voor het starten van video-opname; - Framesnelheid - selecteer de juiste waarde (van 25 tot 30). Het is vermeldenswaard dat het verhogen van de framesnelheid de grootte van het resulterende bestand zal vergroten; - Videoresolutie - selecteer de vereiste resolutie voor het weergeven van uw video in de video (volledige en halve grootte). Om ruimte op de harde schijf te besparen, moet u een lagere resolutie selecteren; - Geluid opnemen - deze optie wordt gebruikt voor gelijktijdige opname van video en audio; - Detecteer beste geluidsinvoer - detectie van een audioapparaat.

Stap 4

Klik na het instellen en starten van het programma 2 keer met de muis op de snelkoppeling van je game. Druk op het voor jou juiste moment op de sneltoets om de video-opname te starten. Gebruik dezelfde sneltoets om de opname te beëindigen. Ga naar de map voor het opslaan van video's.

Populair per onderwerp