Hoe Te Schrijven Naar Flashgeheugen

Inhoudsopgave:

Hoe Te Schrijven Naar Flashgeheugen
Hoe Te Schrijven Naar Flashgeheugen

Video: Hoe Te Schrijven Naar Flashgeheugen

Video: Hoe Te Schrijven Naar Flashgeheugen
Video: Kingston ssdNOW intalleren + voor en na vergelijking 2023, Maart
Anonim

Flash-drives zijn een van de meest betrouwbare bronnen van gegevensopslag. Wanneer u grote hoeveelheden informatie van de ene computer naar de andere moet overbrengen, is het beter om dit met een USB-apparaat te doen. In de regel is de schrijfsnelheid naar moderne flashdrives veel hoger dan de snelheid van harde schijven. Bovendien draagt de hoge betrouwbaarheid van apparaten op basis van flashgeheugen bij aan het wijdverbreide gebruik ervan.

Hoe te schrijven naar flashgeheugen
Hoe te schrijven naar flashgeheugen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - geheugenkaart.

instructies:

Stap 1

Om gegevens naar het flashgeheugen van het apparaat te schrijven, moet het natuurlijk zijn aangesloten op een computer. Gewone flashdrives (geen geheugenkaarten) worden aangesloten via een standaard USB-poort. Het enige wat je hoeft te doen is hem in de USB-poort te steken. Als de flashkaart voor de eerste keer wordt geplaatst, moet u nog wachten tot het besturingssysteem de stuurprogramma's ervoor installeert. Dit proces is geautomatiseerd. Er is geen fundamenteel verschil tussen een flashstation en een geheugenkaart. De eerste heeft een geheugentoegangscontroller. Al zijn veel moderne geheugenkaarten ook uitgerust met controllers.

Stap 2

Wanneer de flashdrive is aangesloten, herkende en geïnstalleerde stuurprogramma's, wordt deze weergegeven in "Deze computer". Nu kunt u er informatie op schrijven. Dit gebeurt op een standaard manier. Het is noodzakelijk om met de rechtermuisknop op het te schrijven bestand te klikken en "Kopiëren" te selecteren in het contextmenu.

Stap 3

Open de USB-stick en selecteer de map waarin het bestand zal worden geschreven. Klik met de rechtermuisknop op deze map en selecteer "Plakken" in het contextmenu. De snelheid van een flashdrive hangt niet alleen af van de mogelijkheden, maar ook van de kenmerken van uw moederbord.

Stap 4

Wat betreft het opnemen van informatie op geheugenkaarten, het verschil hier is dat u een geheugenkaart niet rechtstreeks kunt aansluiten. In dit geval kunt u ofwel de ingebouwde kaartlezer gebruiken, als de computer daarmee is uitgerust, ofwel een externe kaartlezer. Als er geen van beide is, moet u de geheugenkaart in een digitaal apparaat (camera, telefoon, smartphone) plaatsen en vervolgens de opslagmodus selecteren. Daarna krijg je toegang tot je geheugenkaart.

Stap 5

Als uw flashgeheugenapparaat is ingesteld op het FAT-bestandssysteem, kunt u er geen bestand naar kopiëren dat groter is dan vier gigabyte. Om deze tekortkoming te corrigeren, moet u het NTFS-bestandssysteem aan uw apparaat toewijzen.

Populair per onderwerp