Hoe De Gemaakte Afbeelding Op Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe De Gemaakte Afbeelding Op Schijf Te Branden
Hoe De Gemaakte Afbeelding Op Schijf Te Branden

Video: Hoe De Gemaakte Afbeelding Op Schijf Te Branden

Video: Hoe De Gemaakte Afbeelding Op Schijf Te Branden
Video: Linux-handleiding voor beginners 2023, Maart
Anonim

Afbeeldingen van virtuele schijven kunnen niet alleen op geëmuleerde schijven van een computer worden gemount, maar ook naar schijven worden geschreven. In dit geval hebt u een kopie van het opslagmedium waarmee de afbeelding is gemaakt. Dit is erg handig als u ruimte op uw harde schijf wilt vrijmaken. Mogelijk moet u ook een afbeelding naar schijf schrijven als u deze afbeelding op een andere computer wilt openen. Vervolgens kunt u de schijf op de harde schijf branden in de indeling van een virtuele afbeelding en de afbeelding vervolgens naar een schijf schrijven.

Hoe de gemaakte afbeelding op schijf te branden
Hoe de gemaakte afbeelding op schijf te branden

Noodzakelijk

Computer, schijf, Alcohol 120% programma

instructies:

Stap 1

Om een image naar schijf te schrijven, heb je het programma Alcohol 120% nodig. Als u dit programma nog niet heeft, download het dan van internet en installeer het op uw computer. Start na de installatie uw computer opnieuw op.

Stap 2

Voer het programma uit. Wacht tot de virtuele schijven zijn gemaakt. Daarna komt u in het hoofdmenu van het programma. Selecteer onder Basisbewerkingen de optie Cd-/dvd-afbeeldingen branden. Er verschijnt een extra programmavenster. Klik in dit venster op "Bladeren" en geef het pad op naar de virtuele schijfkopie die u wilt branden. Klik met de linkermuisknop op deze afbeelding. Klik vervolgens op "Openen" onderaan het venster en het bladervenster wordt gesloten. Het afbeeldingsbestand is nu toegevoegd.

Stap 3

Klik volgende. Voer in het venster dat verschijnt de basisinstellingen in voor het branden van een schijf. Zoek de regel "Gegevenstype" met een pijl ernaast. Klik hierop met de linkermuisknop, waarna een lijst verschijnt met de opties voor de gegevens die u wilt vastleggen. Selecteer, afhankelijk van de situatie, de gegevensoptie. Als u bijvoorbeeld een gewone schijf brandt, selecteert u Normale dvd als gegevensoptie. Als u een afbeelding met een game voor de PlayStation 2-videoconsole naar een schijf moet schrijven, selecteert u dienovereenkomstig in de gegevenstyperegel Sony PlayStation.

Stap 4

Zoek na het selecteren van het gegevenstype het item "Error and buffer underrun protection". Als dit item niet is aangevinkt, vink het dan aan. Als u meerdere exemplaren van deze afbeelding moet opnemen, geeft u in de regel "Aantal exemplaren" het gewenste aantal op. Druk vervolgens op "Start". Het proces van het schrijven van het afbeeldingsbestand naar de schijf begint. De duur ervan hangt af van het type gegevens en de capaciteit van het bestand. Daarna verschijnt een melding over de succesvolle voltooiing van het proces in het programmavenster.

Stap 5

Als u ervoor kiest om een bestand in meerdere exemplaren te branden, verwijdert u de gebrande schijf uit het station en plaatst u een lege schijf in de plaats. Selecteer vervolgens "Doorgaan met opnemen" in het programmavenster.

Populair per onderwerp