Een Afbeelding Branden

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Branden
Een Afbeelding Branden

Video: Een Afbeelding Branden

Video: Een Afbeelding Branden
Video: Photoshop tutorial - Les 400 Hoe kan ik de kleur snel veranderen 2024, April
Anonim

Er zijn veel programma's die schijfkopieën maken. Evenals programma's die de aanwezigheid van cd- en dvd-stations in het systeem simuleren, waarmee u bestaande afbeeldingen vanaf de harde schijf kunt uitvoeren. Dit is echter niet altijd handig. Bijvoorbeeld in gevallen waarin u de image van de installatiesysteemschijf moet branden en programma's moet installeren terwijl u de computer opstart vanaf de schijf.

Een afbeelding branden
Een afbeelding branden

instructies:

Stap 1

Om een afbeelding op schijf te branden, hebt u speciale programma's nodig voor het werken met optische media. Er zijn veel van dergelijke programma's: AmoK CD / DVD Burning, CDBurnerXP, aBurner, Ashampoo Burning Studio, Nero BurnLite complex en anderen. Als een dergelijk programma niet op uw systeem is geïnstalleerd, download en installeer het dan. Hieronder wordt beschreven hoe u een afbeelding brandt aan de hand van het voorbeeld van twee populaire oplossingen: Nero en Ashampoo Burning Studio.

Stap 2

Na het starten van Ashampoo Burning Studio, ziet u het hoofdvenster, aan de linkerkant waarvan de belangrijkste functies en mogelijkheden van het programma worden vermeld. Om een image te branden, plaatst u een geschikte schijf in het station en selecteert u de opdracht "Create / Burn Disc Image" - "Burn Disc from Disc Image". Door in het volgende venster op de knop "Bladeren" te klikken, geeft u de locatie van het afbeeldingsbestand op. Geef indien nodig andere brandparameters op, wis de schijf die in het station is geplaatst en begin met opnemen.

Stap 3

De eenvoudigste manier om een afbeelding te branden met producten uit de Nero-suite, is door het programma te starten in de intuïtieve StartSmart-interface. Vergeleken met de oplossing van Ashampoo heeft het iets meer presets. Specificeer het type schijf dat wordt gebruikt (cd / dvd), ga in het visuele menu naar het tabblad "Kopiëren" en selecteer de taak "Afbeelding op schijf branden". Specificeer de locatie van het afbeeldingsbestand, selecteer de brandsnelheid, plaats de juiste media en geef het programma opdracht om te beginnen met branden.

Aanbevolen: