Hoe Terug Te Draaien Vanaf IOS 7

Hoe Terug Te Draaien Vanaf IOS 7
Hoe Terug Te Draaien Vanaf IOS 7

Video: Hoe Terug Te Draaien Vanaf IOS 7

Video: Hoe Terug Te Draaien Vanaf IOS 7
Video: iOS 7 - Чем удивит Apple? 2023, Maart
Anonim

De nieuwe versie van het besturingssysteem iOS 7 van Apple stuitte op controverse bij het publiek. Veel mensen vonden het niet leuk, op sommige apparaten nam de werksnelheid aanzienlijk af en begonnen verschillende fouten te verschijnen. In dit opzicht werd het noodzakelijk om terug te draaien vanaf iOS 7.

Hoe terug te draaien vanaf iOS 7
Hoe terug te draaien vanaf iOS 7

Er zijn geen specifieke problemen met het terugdraaien van de bètaversie van iOS 7 naar iOS 6. Allereerst moet u de versie van het besturingssysteem die u wilt installeren, selecteren en naar uw computer downloaden. Hiervoor is het handigst om de website www.gitios.com te gebruiken. Op de hoofdpagina moet u het apparaattype, het model en de firmwareversie selecteren. Voor iPhone 4 en 4S is de nieuwste firmware 6.1.3, iPhone 5 is 6.1.4. Indien gewenst kunt u een eerdere versie installeren.

Daarna moet u uw apparaat op uw computer aansluiten en iTunes inschakelen. Dan moet je je telefoon in de DFU-modus zetten. Om dit te doen, moet je de Home-knop en de vergrendelknop ingedrukt houden, houd ze tien seconden vast. Laat vervolgens de vergrendelknop los. De Home-knop moet nog een paar seconden ingedrukt worden gehouden. ITunes zal u dan laten weten dat het het apparaat in de herstelmodus heeft gedetecteerd. Alle knoppen op de telefoon kunnen worden losgelaten.

Vervolgens moet u op een Windows-computer de Shift-toets ingedrukt houden en op een Mac - Alt. Daarna verschijnt een venster waarin u op de knop "Herstellen" moet klikken. Selecteer vervolgens het gedownloade bestand met de vorige versie van iOS 6. Hiermee wordt het terugdraaiproces van iOS 7 gestart, dat 10 tot 15 minuten kan duren. Nadat het proces is voltooid, start de iPhone op vanaf de goede oude iOS 6.

Populair per onderwerp