Hoe De Telefoon Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon Te Russificeren
Hoe De Telefoon Te Russificeren

Video: Hoe De Telefoon Te Russificeren

Video: Hoe De Telefoon Te Russificeren
Video: HOE RUSSIFY XIAOMI 70MAI VAN DE DVR-FIRMWARE, GELUID EN GESPROKEN COMMANDO ' S 2023, Maart
Anonim

Het is niet moeilijk om de telefoon te reflashen met de installatie van het Russified-menu. Om dit te doen, hebt u een goed geborduurde kabel nodig en een speciaal programma waarmee u de gerussificeerde software naar uw telefoon kunt downloaden.

Hoe de telefoon te russificeren
Hoe de telefoon te russificeren

Noodzakelijk

Kabel, juiste pinout, telefoonstekker, apparaatstuurprogramma, firmwareprogramma

instructies:

Stap 1

Koop of download een knipperend programma voor uw mobiele telefoon van de website van de ontwikkelaar. U kunt FlashTool of Spiderman 2.61 Rus gebruiken.

Stap 2

Verbind een computer en een mobiele telefoon met een speciale USB-flashkabel met een COM-poortemulator. Wanneer u de computer inschakelt, wordt een nieuw, niet-herkend apparaat gedetecteerd en wordt het venster Wizard Nieuwe hardware gevonden geopend. Geef het volledige pad naar het bijbehorende apparaatstuurprogramma op. Selecteer in apparaatbeheer het gewenste COM-poortnummer, stel in het tabblad Eigenschappen de gewenste snelheid in.

Stap 3

Start FlashTool en configureer het. Ga hiervoor naar Download Agent en selecteer vervolgens het processortype van uw mobiele telefoon. Ga vervolgens naar Opties, specificeer in het Baudrate-punt de snelheid van de firmwarekabel, die volledig afhankelijk is van de chip.

Stap 4

Stel in het onderdeel COM-poort het poortnummer in waarop de firmwarekabel is aangesloten en selecteer bij Bedieningsmethode NFB. Klik achtereenvolgens op de knoppen Teruglezen en Toevoegen. Sla vervolgens het firmwarebestand op.

Stap 5

Voer in het venster dat verschijnt in het laatste veld de waarde 0x04000000 in voor 64 MB flash en 0x08000000 voor 128 MB flash. Selecteer het tabblad Alleen pagina lezen voordat u het firmwarebestand downloadt. Hierdoor kan het bin-bestand worden geopend met FFME of MTK-RES V1.3.

Stap 6

Zet je telefoon uit. Ga in het menu Actie naar Teruglezen. Zet je telefoon aan, wacht tot bewegende rijstroken verschijnen. Door hun blauwe kleur is het knipperen in volle gang.

Populair per onderwerp