Hoe Stuurprogramma's Te Installeren Op ATI HD Radeon

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's Te Installeren Op ATI HD Radeon
Hoe Stuurprogramma's Te Installeren Op ATI HD Radeon

Video: Hoe Stuurprogramma's Te Installeren Op ATI HD Radeon

Video: Hoe Stuurprogramma's Te Installeren Op ATI HD Radeon
Video: How to install a legacy ATI (AMD) Radeon driver on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Door de aanwezigheid van geschikte stuurprogramma's kunt u de parameters van de videokaart verfijnen. Dit proces is erg belangrijk bij het werken met relatief oude apparaatmodellen, omdat: stelt u in staat om hun productiviteit aanzienlijk te verhogen.

Hoe stuurprogramma's te installeren op ATI HD Radeon
Hoe stuurprogramma's te installeren op ATI HD Radeon

Noodzakelijk

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om een stabiele werking van de videoadapter te garanderen, moet u de originele driverkits gebruiken. Daarnaast wordt de videokaart geconfigureerd met speciale software. Verbind uw computer of laptop met internet en open de website van de fabrikant van de videoadapter.

Stap 2

Als u met Radeon grafische kaarten werkt, gaat u naar www.amd.com. Beweeg uw muiscursor over het pictogram Zoek een stuurprogramma. Selecteer in het eerste veld van de tabel die wordt geopend de categorie van de videokaart. Voor een desktopcomputer selecteert u Desktop Graphics en voor een laptop Notebook Graphics.

Stap 3

Selecteer nu de productlijn Radeon HD Series. Geef het productmodel aan op basis van het eerste cijfer van de naam. Die. Selecteer Radeon HD 6XXX om de stuurprogramma's voor uw HD Radeon 6570 grafische kaart te downloaden.

Stap 4

Selecteer in de volgende kolom het besturingssysteem waarop de computer draait. Klik op de knop Resultaat bekijken. Wacht tot de lijst met programma's die geschikt zijn voor het configureren van je videokaart is aangemaakt.

Stap 5

Klik op de knop Downloaden naast Catalyst Software Suite. Wacht tot het downloaden van het installatiebestand is voltooid. Voer dit bestand uit en selecteer een map om het gedownloade archief uit te pakken.

Stap 6

Druk meerdere keren op de knop Volgende om de installatie van het programma te bevestigen. Zorg ervoor dat u het selectievakje naast 'Ik accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst' aanvinkt. Wacht terwijl het stuurprogramma en de softwarecomponenten zijn geïnstalleerd.

Stap 7

Bevestig om uw computer opnieuw op te starten. Wacht tot dit proces is voltooid. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad. Selecteer AMD Vision Control Center in het geopende menu. Configureer de parameters van de videokaart met behulp van het geïnstalleerde programma.

Aanbevolen: