Hoe Contacten Over Te Zetten Naar IPhone

Inhoudsopgave:

Hoe Contacten Over Te Zetten Naar IPhone
Hoe Contacten Over Te Zetten Naar IPhone

Video: Hoe Contacten Over Te Zetten Naar IPhone

Video: Hoe Contacten Over Te Zetten Naar IPhone
Video: iPhone bestanden overzetten: Zo zet je alles van je oude naar je nieuwe iPhone over 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om alle telefooncontacten van je oude telefoon naar de iPhone over te zetten. De meest veelzijdige hiervan is de Google Mail-optie.

Hoe contacten over te zetten naar iPhone
Hoe contacten over te zetten naar iPhone

Manieren om contacten over te zetten naar iPhone

Veel iPhone-gebruikers hebben direct na aanschaf een klein probleempje: is het mogelijk om al hun contacten van hun oude naar een nieuwe over te zetten? Natuurlijk. En er zijn verschillende manieren om dit te doen.

De eerste optie is om alle contacten naar de simkaart van de oude telefoon te schrijven en deze vervolgens in de nieuwe iPhone te installeren. Daarna kunt u het telefoonmenu gebruiken om contacten van de simkaart naar het apparaat over te zetten. Met de komst van Mirko-sim en nano-sim kan dit echter een beetje problematisch zijn.

De tweede manier is om OutlookExpress te gebruiken om contacten van uw oude telefoon op te slaan. En dan iTunes gebruiken om de iPhone te synchroniseren met Outlook Express-notebook.

Maar misschien is de handigste manier om het Google-adresboek te gebruiken.

Contacten overzetten naar iPhone via Google mail

U moet dus eerst de programma's van uw oude telefoon gebruiken om een archief van alle contacten in CSV-indeling te maken. Voor Nokia-telefoons is dit Nokia PC Suite, voor Sony - MyPhone Explorer, enz. Vervolgens moet u contacten exporteren vanuit Microsoft Outlook of Outlook Express (afhankelijk van waar ze zijn opgeslagen). Nadat het CSV-bestand is gemaakt, moet je naar je Gmail-mail gaan (of het maken als je er nog geen hebt).

Aan de linkerkant is de Gmail-knop, je moet deze openen en het item "Contacten" selecteren en vervolgens op "Geavanceerd" en "Importeren" klikken. In het venster dat verschijnt, moet u aangeven waar het recent gemaakte CSV-bestand zich bevindt. Na het downloaden van het bestand toont Gmail het aantal geïmporteerde contacten.

Nu hoeft u alleen nog contacten over te zetten van Google naar iPhone met iTunes. Eerst moet u uw apparaat op uw computer aansluiten en iTunes starten. Daarna moet u in het linkermenu op het tabblad "Apparaten" uw iPhone selecteren. Selecteer vervolgens het tabblad "Informatie" in het bovenste menu, vink het item "Contacten synchroniseren" aan en selecteer "Google Contacten" in het vervolgkeuzemenu. Daarna moet u op de knop "Configuratie" klikken en de gegevens van uw Gmail-account specificeren. We passen de instellingen toe en de contacten worden gekopieerd naar je iPhone.

Nadat je alle contacten naar je iPhone hebt overgezet, kun je nog een andere interessante optie configureren. Hiermee kunt u automatisch alle wijzigingen in het notitieblok van uw telefoon synchroniseren met de contactenlijst van uw Gmail-account. Dus als iemands nummer per ongeluk van de telefoon is verwijderd, kunt u dit via Google herstellen.

Ga hiervoor naar de telefooninstellingen, selecteer "Mail, adressen, agenda's" in het menu en vervolgens in de regel "Standaardaccount. zappen." selecteer "Google". Dat is alles - na deze stappen worden alle wijzigingen die op de iPhone zijn aangebracht vrijwel onmiddellijk weergegeven in het Google-notebook. En vice versa.

Aanbevolen: