Hoe Mbr Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Mbr Te Repareren
Hoe Mbr Te Repareren

Video: Hoe Mbr Te Repareren

Video: Hoe Mbr Te Repareren
Video: #7 Hoe een Radio repareren 2024, Mei
Anonim

Het herstellen van de Master Boot Record vereist bepaalde computersysteemvaardigheden en beheerderstoegang. Tegelijkertijd stelt overschrijven u in staat om opstartvirussen te verwijderen.

Hoe mbr te repareren
Hoe mbr te repareren

Noodzakelijk

Windows 7

instructies:

Stap 1

Plaats de installatieschijf van Windows 7 in het station en druk tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + Alt + Del om een onbewaakte MBR-herstelbewerking uit te voeren.

Stap 2

Druk op de softkey met het label Verwijderen tijdens het opnieuw opstarten om CMOS Setup Utility te openen en geef het station op als het eerste opstartapparaat.

Stap 3

Druk op de F10-toets om de geselecteerde wijzigingen te bevestigen en wacht tot de automatische herstart is voltooid.

Stap 4

Druk op een willekeurige toets wanneer het bericht Druk op een toets om op te starten vanaf cd of dvd verschijnt en selecteer "Windows installeren" in het dialoogvenster Windows Boot Manager.

Stap 5

Druk op Enter om het installatieproces te starten en wacht tot het bericht Windows is bestanden aan het laden verschijnt.

Stap 6

Specificeer "Russisch" in het selectievenster van de toetsenbordindeling nadat u de installatiebestanden in het RAM hebt geladen en druk op de functietoets Enter.

Stap 7

Geef het vereiste besturingssysteem op in het nieuwe dialoogvenster (als er meerdere zijn geïnstalleerd) en schakel het selectievakje in op het vak Herstelhulpprogramma's gebruiken die kunnen helpen bij het oplossen van problemen bij het starten van Windows.

Stap 8

Klik op Volgende en selecteer Opstartherstel in het dialoogvenster Opties voor systeemherstel dat wordt geopend.

Met deze actie wordt het hulpprogramma Opstartherstel gestart om een diagnose te stellen en problemen met het systeem op te lossen. Het verschijnen van het bericht Opstartherstel kan een probleem niet detecteren, geeft aan dat er geen geïdentificeerde problemen zijn.

Stap 9

Klik op de knop Voltooien en selecteer de opdracht Opnieuw opstarten.

Stap 10

Druk op de Delete-toets om CMOS Setup Utility te openen tijdens het opnieuw opstarten en geef de harde schijf op als het eerste opstartapparaat.

Stap 11

Druk op de F10-toets om de opdracht te bevestigen en wacht tot het opnieuw opstarten is voltooid.

Aanbevolen: