Hoe De Rechtermuisknop Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Rechtermuisknop Uit Te Schakelen?
Hoe De Rechtermuisknop Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Rechtermuisknop Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Rechtermuisknop Uit Te Schakelen?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Als u van plan bent de computer niet alleen voor spelletjes en amusement te gebruiken, maar ook als leerhulpmiddel, bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van een kind op school, is het logisch om enkele mogelijkheden te verbergen. Vaak worden de commando's voor kopiëren, plakken, enz. die in het contextmenu staan niet door het kind gebruikt, d.w.z. ze kunnen worden uitgeschakeld.

Hoe de rechtermuisknop uit te schakelen?
Hoe de rechtermuisknop uit te schakelen?

Noodzakelijk

Wijzig de instellingen voor de muisaanwijzer

instructies:

Stap 1

Bedenk voordat u de rechtermuisknop uitschakelt of het handig voor u is om deze functie in en uit te schakelen, omdat u waarschijnlijk niet wilt werken zonder een handig contextmenu. In dergelijke gevallen is de beste oplossing om een tweede gebruiker aan te maken als je dat nog niet hebt gedaan.

Stap 2

Navigeer naar de applet Gebruikersaccounts. Klik op het menu Start en klik op Configuratiescherm. Zoek in het geopende venster het pictogram "Gebruikersaccounts" en dubbelklik erop met de linkermuisknop. Maak in het geopende applet-venster een nieuw account aan door op de link "Een account maken" te klikken.

Stap 3

Voer in het nieuwe venster de naam van het nieuwe "account" in, bijvoorbeeld "Dochter", "Maksimka", enz. Merk op dat deze naam zal verschijnen in het welkomstvenster en in de titel van het Startmenu. Vink op de pagina voor het selecteren van het accounttype het vakje aan naast "Beperkte opname" als uw kind slechts een paar applicaties hoeft te gebruiken (zonder een harde schijf te gebruiken) of "Computerbeheerder" als het kind oud genoeg is.

Stap 4

Nadat u op de knop "Account maken" hebt geklikt, bevindt u zich op de hoofdpagina van de applet, waar u de instellingen voor het nieuwe account kunt wijzigen, een wachtwoord kunt instellen, de achtergrondafbeelding kunt wijzigen, enz. Klik op het menu Start en vervolgens op de knop Afmelden. Klik in het geopende venster op de knop "Gebruiker wijzigen".

Stap 5

Selecteer een nieuw item op het welkomstscherm. Nadat de sessie is geladen, drukt u op de sneltoets Win + R en typt u regedit om de Register-editor te openen. In het programmavenster moet u naar de registertakken gaan, die zich aan de linkerkant bevinden. Zoek de map HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer en vervang de "NoTrayContextMenu" en NoViewContextMenu "parameterwaarden van" hex: 01, 00, 00, 00 "naar" hex: 00, 00, 00, 00 ".

Stap 6

Om de wijzigingen toe te passen, start u uw computer opnieuw op en logt u in met uw kind om de wijzigingen te verifiëren.

Aanbevolen: