Tekst Bewerken In Acrobat

Inhoudsopgave:

Tekst Bewerken In Acrobat
Tekst Bewerken In Acrobat

Video: Tekst Bewerken In Acrobat

Video: Tekst Bewerken In Acrobat
Video: Как редактировать PDF в Acrobat Pro DC, Photoshop CC, Illustrator CC. 2024, April
Anonim

Adobe Acrobat is een pdf-toepassing van het bedrijf dat deze standaard heeft gemaakt en actief heeft gepromoot voor het opslaan van informatie over pagina's van elektronische en gedrukte documenten. Er zijn verschillende versies van Acrobat met verschillende functiesets, en niet alle bevatten bewerkingsfunctionaliteit. U kunt echter in ieder geval een manier vinden om wijzigingen in het document aan te brengen.

Tekst bewerken in Acrobat
Tekst bewerken in Acrobat

instructies:

Stap 1

Als u de versie van Adobe Acrobat hebt geïnstalleerd waarmee u een pdf-document kunt bewerken, gebruik dan de bijbehorende ingebouwde tool. Het heet "Tekstbewerking". Om het in te schakelen, klikt u op het pictogram met de letter T en de cursor in het paneel "Aanvullende bewerking". Deze opdracht wordt gedupliceerd in het editormenu - in de subsectie "Extra bewerken" van de sectie "Extra".

Stap 2

Ga na het inschakelen van deze tool op dezelfde manier te werk als in elke andere teksteditor - plaats de invoegcursor op de gewenste plaats of selecteer het gewenste fragment en voer nieuwe tekst in. Sla het document op wanneer het bewerken is voltooid.

Stap 3

Als uw versie van Acrobat deze functionaliteit niet biedt, gebruikt u een andere toepassing waarmee u pdf-documenten kunt bewerken. De freeware-versies (Acrobat Reader) bieden deze functie niet, maar het is beschikbaar in de Standard-, Professional- en Extended-versies. Het is niet nodig om Acrobat te gebruiken om pdf-documenten te bewerken, u kunt dit doen met editors van andere fabrikanten - Foxit PDF Editor, Jaws PDF Editor, VeryPDF Editor, enz.

Stap 4

Als je internettoegang hebt, kun je helemaal geen pdf-bestandseditor op je computer installeren. Op internet vindt u bronnen waarmee u dit gratis rechtstreeks in uw browser kunt doen. Afhankelijk van de geselecteerde service kan de bewerkingsvolgorde verschillen, maar het algemene principe is hetzelfde - eerst moet u een pdf-document naar de server uploaden met behulp van het juiste formulier op de website-pagina, en dan wordt het samen met uw browser weergegeven met de bewerkingswerkbalk. Nadat u de wijzigingen hebt aangebracht, moet u op de knop Opslaan klikken en het gewijzigde bestand wordt van de server naar uw browser verzonden.

Aanbevolen: