Hoe Zet Je Een Video Op Je Bureaublad

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je Een Video Op Je Bureaublad
Hoe Zet Je Een Video Op Je Bureaublad

Video: Hoe Zet Je Een Video Op Je Bureaublad

Video: Hoe Zet Je Een Video Op Je Bureaublad
Video: How To Set a Video as Your Desktop Wallpaper In Windows 10 2024, Mei
Anonim

We zijn al gewend aan het feit dat het besturingssysteem Windows 7 een functie heeft om de bureaubladachtergrond automatisch te wijzigen, maar het is veel interessanter om als achtergrond geen statisch beeld, maar een bewegend beeld in te stellen.

Hoe zet je een video op je bureaublad
Hoe zet je een video op je bureaublad

instructies:

Stap 1

In de 7e versie van het Windows-besturingssysteem is er geen mogelijkheid om GIF-animatie als bureaubladafbeelding te installeren, maar de ontwikkelaars van het populaire platform bieden een veel interessantere oplossing. Elke gebruiker kan video installeren in MPEG- en WMV-formaten in plaats van de gebruikelijke achtergrond.

Stap 2

Allereerst moet u de DreamScene-service activeren, die standaard is uitgeschakeld. Om dit te doen, moet u de Windows7 Dreamscene Enabler-toepassing downloaden. Dit kan op een van de vele softwareportalen van het Russische internet, bijvoorbeeld op www.softportal.com. Voer na het downloaden het installatiebestand uit, waarmee de DreamScene-service wordt geactiveerd en een nieuw item aan het contextmenu wordt toegevoegd

Stap 3

Nu moet je de speciaal voor DreamScene voorbereide video's naar je computer downloaden. Op internet kunt u veel sites vinden waar u "droomscènes" kunt downloaden, zoals gebruikers ze gewoonlijk noemen, maar om u niet bezig te houden met zoekopdrachten, gebruikt u de site www.dreamscene.org, waar u droomscènes van hoge kwaliteit kunt downloaden voor elke smaak

Stap 4

Nadat u de video hebt gedownload, pakt u deze uit naar een map op uw harde schijf, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u het menu-item Instellen als bureaubladachtergrond. De video verschijnt op het bureaublad in plaats van de gewone afbeelding.

Aanbevolen: