Hoe U Uw Pc Kunt Versnellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Pc Kunt Versnellen
Hoe U Uw Pc Kunt Versnellen

Video: Hoe U Uw Pc Kunt Versnellen

Video: Hoe U Uw Pc Kunt Versnellen
Video: Computer!Totaal - How To: Opstartproces van uw pc versnellen 2024, April
Anonim

Terwijl u programma's installeert en met verschillende bestanden werkt, verliest uw computer zijn vroegere prestaties. De prestaties kunnen echter altijd aanzienlijk worden verbeterd door enkele acties uit te voeren met behulp van standaardsoftware en software van derden.

Hoe u uw pc kunt versnellen
Hoe u uw pc kunt versnellen

instructies:

Stap 1

Een afname van de prestaties van een personal computer kan worden veroorzaakt door een groot aantal programma's die op de achtergrond draaien. Deze programma's worden automatisch geladen en zijn in de meeste gevallen "verspild". Om de prestaties van uw computer te verbeteren, sluit u deze programma's uit van de opstartlijst. Ga hiervoor naar de map "Opstarten" en verwijder snelkoppelingen naar programma's die, naar uw mening, uw computer vertragen.

Stap 2

U kunt ook de prestaties van uw pc verhogen door onnodige bestanden te verwijderen die op verschillende plaatsen op uw harde schijf zijn opgeslagen. De eerste stap is het schoonmaken van de mand. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer de opdracht "Prullenbak legen" in het contextmenu. Verwijder ook alle bestanden uit de map Temp op c: // windows / temp. Een meer complete reiniging van harde schijven van onnodige bestanden kan worden gedaan met behulp van de standaard "Schijfopruiming" tool.

Stap 3

U kunt de prestaties van uw computer ook verhogen door uw harde schijven te defragmenteren. Tijdens defragmentatie worden bestanden in clusters op de harde schijf georganiseerd, wat de toegangstijd aanzienlijk verkort. Om defragmentatie te starten, klikt u op "Start" - "Alle programma's" - "Accessoires" - "Systeemwerkset" - "Defragmentatie". Voer geen programma's uit tijdens het defragmentatieproces. De duur van dit proces is afhankelijk van de fragmentatie van bestanden, hun grootte, het aantal en het volume van de harde schijf.

Stap 4

Om de prestaties van uw computer te versnellen, zijn er ook speciale programma's die optimizers worden genoemd. Hun belangrijkste functie is het opschonen van het systeemregister en het geheugen van de computer van onnodige bestanden en ander "vuil". Een zo'n programma is CCleaner, dat gratis wordt verspreid. Je kunt het downloaden via de link

Aanbevolen: