Hoe Dandy-games Op De Computer Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Dandy-games Op De Computer Te Spelen
Hoe Dandy-games Op De Computer Te Spelen

Video: Hoe Dandy-games Op De Computer Te Spelen

Video: Hoe Dandy-games Op De Computer Te Spelen
Video: Top 100 Sega Genesis / Mega Drive Games In 10 Minutes (according to Retro -Sanctuary) 2024, Mei
Anonim

De meeste moderne games "kopen" de speler om met hun graphics, speciale effecten, nieuwe technologieën. Helaas gokken veel ontwikkelaars nu alleen hierop, waarbij ze de plot en de algemene sfeer van het spel vergeten. En hoe je soms iets ouds en aardigs wilt spelen, bijvoorbeeld spelletjes met ieders geliefde Dandy.

Hoe dandy-games op de computer te spelen
Hoe dandy-games op de computer te spelen

Noodzakelijk

Nestopia, afbeeldingen van games

instructies:

Stap 1

Het is niet nodig om naar de winkel te rennen en de volgende wijziging van deze console te kopen. Het is voldoende om een computer en geschikte software te hebben om in het verleden te duiken. Download een van de beste NES-emulators (in de volksmond bekend als Dandy): https://nestopia.sourceforge.net/ (Nestopia v1.40 Binary).

Stap 2

Pak het archief uit op een voor u geschikte locatie.

Stap 3

Open het bestand "nestopia.exe" om de emulator te starten. Maak een snelkoppeling naar dit bestand op uw bureaublad om in de toekomst geen tijd te verspillen aan het zoeken naar een exe-bestand op schijf.

Stap 4

In eerste instantie biedt het programma alleen een Engelse interface. In feite is alles duidelijk, maar als je echt bekende letters wilt zien, download dan het aanvullende archief "Nestopia v1.40 Language Pack" van dezelfde site. Plaats het bestand "russian.nlg" in het archief in de submap "taal" (in de hoofdmap van het programma). Selecteer in het programma Opties-taal-Russisch-Ok en start opnieuw.

Stap 5

Nu de emulator is geïnstalleerd en in uw moedertaal is vertaald, moet u de spellen zelf downloaden. Hier zal het hele internet je helpen. Ik raad de site aan: https://pristavka.kulichki.net/console/nintendo/roms/. Het bevat een handige en grote catalogus met spellen voor dandy's en niet alleen. Kies degene die je nodig hebt en download.

Stap 6

Selecteer in het programma Bestand-Openen. Zoek het gedownloade archief of bestand. Hoogstwaarschijnlijk verschijnt er een menu met meerdere regels (versie van het spel), selecteer de gewenste en klik op "OK". Het spel loopt.

Stap 7

U kunt de besturing zelf ontdekken en configureren op het tabblad Opties-Control. Het programma ondersteunt maximaal 4 virtuele joysticks, als je succesvolle combinaties van knoppen op één toetsenbord voor 4 personen kunt vinden - speel met het hele bedrijf (een spel met twee mensen zal niet moeilijk zijn).

Aanbevolen: