Lettertypen Toevoegen Aan Autocad

Inhoudsopgave:

Lettertypen Toevoegen Aan Autocad
Lettertypen Toevoegen Aan Autocad

Video: Lettertypen Toevoegen Aan Autocad

Video: Lettertypen Toevoegen Aan Autocad
Video: How to add additional fonts in AutoCAD 2024, Mei
Anonim

AutoCAD is een programma waarmee u diverse werkzaamheden met tekeningen kunt uitvoeren. Zoals de meeste editors bevat het een menu met lettertypen die, net als andere programma's, in het menu kunnen worden geladen.

Lettertypen toevoegen aan Autocad
Lettertypen toevoegen aan Autocad

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Download de lettertypen die u moet gebruiken bij het werken in AutoCAD. Je kunt ze vinden op internet of ze kopiëren van iemand die je kent - het maakt helemaal niet uit. Kopieer de inhoud van de gedownloade map met lettertypen.

Stap 2

Open het menu Deze computer, navigeer naar de harde schijf waarop u AutoCAD eerder hebt geïnstalleerd. Standaard wordt het geïnstalleerd in de map Program Files, gevolgd door de AutoCAD-map, die in de naam het jaar van uitgave kan bevatten van de versie die u hebt geïnstalleerd.

Stap 3

Open de map Lettertypen. In verschillende versies van het programma kan het zich in verschillende mappen bevinden, dus als u het niet in de hoofdmap kunt vinden, controleer dan zorgvuldig de bijgevoegde mappen. Plak de lettertypen die u daar hebt gekopieerd.

Stap 4

Houd er rekening mee dat bij het aanbrengen van wijzigingen het AutoCAD-programma absoluut moet worden afgesloten, omdat het in de toekomst de aangebrachte wijzigingen eenvoudigweg niet zal "zien". Voer na het kopiëren het programma uit.

Stap 5

Gebruik ook de installatie van lettertypen in het systeem. Om dit te doen, downloadt u ze van internet of een andere bron, kopieert en plakt u ze in het menu "Lettertypen" op het bedieningspaneel van uw computer. Start vervolgens uw AutoCAD-product opnieuw op en controleer of de lijst met beschikbare lettertypen up-to-date is. Controleer bij het laden altijd de inhoud met een antivirusprogramma voordat u ze in de systeemmappen plaatst.

Stap 6

Als je een map op je computer hebt met goed werkende lettertypen in alle programma's, maak er dan voor het geval dat een back-up van is voordat je er nieuwe naar kopieert, ook kopieën op verwisselbare media zodat je na het opnieuw installeren van het besturingssysteem dat niet hoeft te doen. download ze opnieuw. Houd er rekening mee dat lettertypen in verschillende versies van AutoCAD anders kunnen werken.

Aanbevolen: