Hoe Installeer Ik Een Spreker

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Spreker
Hoe Installeer Ik Een Spreker

Video: Hoe Installeer Ik Een Spreker

Video: Hoe Installeer Ik Een Spreker
Video: Hoe installeer je I-AM bij een gebruiker? 2024, Mei
Anonim

Er zijn momenteel veel programma's om op internet te praten. Velen van hen zijn vergelijkbaar in ontwerp, functionaliteit, enz., en sommige hebben bepaalde kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden.

Hoe installeer ik een spreker
Hoe installeer ik een spreker

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - microfoon;
  • - koptelefoon.

instructies:

Stap 1

Selecteer een van de programma's om te bellen via internet. De meest voorkomende zijn Skype, Mail Agent. Lees de servicevoorwaarden voor elk van hen voordat u een definitieve beslissing neemt.

Stap 2

Download het programma van uw keuze naar uw computer. Het is het beste om te downloaden van de officiële websites van de softwareontwikkelaars. Sinds de gevallen van fraude die verband houden met het gebruik van verschillende clients om op internet te communiceren, zijn frequenter geworden.

Stap 3

Wees voorzichtig, als u bij het uitpakken of installeren van het programma een venster ziet waarin u een code moet invoeren via sms of iets dergelijks, doe dit dan niet. Ook zou het programma in de toekomst niet om bevestiging moeten vragen van het telefoonnummer dat u hebt ingevoerd.

Stap 4

Installeer het gedownloade programma volgens de instructies. Zorg ervoor dat je een internetverbinding hebt. Om correct te werken, moet u een bekabelde of draadloze internetverbinding hebben, het beste van alles met een onbeperkt tariefplan, de apparatuur die nodig is om te bellen - een microfoon en koptelefoon, evenals een computerconfiguratie die voldoet aan de softwarevereisten.

Stap 5

Registreer in het systeem. Geef uw accountnaam, wachtwoord en e-mailadres op. Het is het beste om een mailbox op te geven die u constant gebruikt, omdat deze moet worden gebruikt in geval van verlies van wachtwoord. Houd er rekening mee dat de registratieprocedure niet de verplichte invoer van uw mobiele telefoonnummer vereist.

Stap 6

Voer een testoproep uit naar een speciale service om uw programma-instellingen te controleren. Voeg gebruikers toe aan uw contactenlijst met behulp van een speciale opdracht in het menu. In de beveiligingsinstellingen kunt u het beste aangeven dat u alleen oproepen en berichten ontvangt van gebruikers uit de contactenlijst, aangezien er regelmatig spam wordt ontvangen.

Aanbevolen: