Hoe U Uw Monitorstuurprogramma Kunt Bijwerken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Monitorstuurprogramma Kunt Bijwerken
Hoe U Uw Monitorstuurprogramma Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Uw Monitorstuurprogramma Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Uw Monitorstuurprogramma Kunt Bijwerken
Video: Grafisch Stuurprogramma Bijwerken 2024, Mei
Anonim

Alle hardware werkt met de ondersteuning van een systeem van stuurprogramma's voor deze apparaten. Na verloop van tijd kan elk stuurprogramma verouderd raken. bijna elke maand worden er nieuwe stuurprogrammaversies uitgebracht. U kunt speciale stuurprogrammakits gebruiken die beschikbaar zijn op diskettes om apparaatstuurprogramma's bij te werken, of u kunt stuurprogramma-updates downloaden met speciale software.

Hoe u uw monitorstuurprogramma kunt bijwerken
Hoe u uw monitorstuurprogramma kunt bijwerken

Noodzakelijk

Driver Genius Professional-software

instructies:

Stap 1

Met dit programma kunt u het besturingssysteem controleren om verouderde stuurprogramma's te detecteren, het biedt ook de mogelijkheid om de stuurprogramma's voor elk apparaat in het systeem automatisch bij te werken. Een interessant kenmerk van het programma is de identificatie van apparaten waarvoor tot nu toe geen stuurprogramma's zijn geïnstalleerd. U kunt ook de mogelijkheid benadrukken om de huidige systeemstuurprogramma's op te slaan, die kunnen worden geïnstalleerd tijdens daaropvolgende herinstallaties van het besturingssysteem.

Stap 2

Allereerst moet u het programma downloaden. Het is wijdverbreid, dus u zult geen problemen ondervinden bij het zoeken. Het programma wordt niet gratis verspreid. Vergeet je niet in te schrijven en te betalen voor het programma. Het bedrag dat wordt besteed aan het betalen voor de gelicentieerde versie van het programma zal al uw kosten ruimschoots dekken. Als u een set stuurprogramma's apart koopt, vooral voor meerdere computers, zal het bedrag aanzienlijk hoger zijn in vergelijking met het betalen voor een licentie voor dit programma.

Stap 3

Wanneer het programma start, wordt er een verzoek gedaan aan de server voor updates van de stuurprogramma's, evenals de versie van het programma. De versie van het programma hoeft niet te worden bijgewerkt en de stuurprogrammadatabases zijn het waard om bij te werken. Wanneer u het programma start, verschijnt er een klein venster voor u met een voorstel om uw computer te scannen, klik op de scanknop. Na het wachten op het einde van de scan verschijnt een lijst met apparaten in het hoofdvenster van het programma, waarvan de stuurprogramma's in de nabije toekomst moeten worden bijgewerkt.

Stap 4

Standaard markeert het programma automatisch alle items in de lijst, maar u kunt alleen de benodigde apparaten achterlaten, waarvan de stuurprogramma's worden bijgewerkt. In ons geval moet u het monitorstuurprogramma bijwerken dat bij de stuurprogramma's voor de videoadapter wordt geleverd, dit item in de lijst selecteren en op de knop "Volgende" klikken. Selecteer in het nieuwe venster het apparaat en klik op de knop Alles downloaden als er meerdere downloads zijn of op de knop Downloaden als u van plan bent slechts één stuurprogramma bij te werken.

Stap 5

Nadat u het stuurprogramma heeft geladen, moet u het venster met monitorinstellingen oproepen. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad, selecteer Eigenschappen, ga vervolgens naar het tabblad Opties en klik op de knop Geavanceerd.

Stap 6

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Monitor" en klik op de knop "Eigenschappen". Ga in het nieuwe venster naar het tabblad "Driver" en klik op de knop "Update".

Stap 7

Selecteer in het venster "Hardware-updatewizard" het keuzerondje naast "Installeren vanuit een lijst of specifieke locatie" en klik op Volgende. Activeer het item "Deze locatie opnemen in zoeken", klik vervolgens op de knop "Bladeren" en zoek de map waar u het onlangs gedownloade stuurprogramma voor de monitor hebt gedownload. Klik op de knop "OK" en vervolgens op de knop "Volgende".

Stap 8

Nadat u klaar bent met het bijwerken van het monitorstuurprogramma, klikt u op de knop Voltooien en start u uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: