Een LG-monitor Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een LG-monitor Aansluiten
Een LG-monitor Aansluiten

Video: Een LG-monitor Aansluiten

Video: Een LG-monitor Aansluiten
Video: Monitor LG 24MP55 assembling, installation, 2 of 3. 2024, Mei
Anonim

In elke computer is de monitor een van de belangrijkste onderdelen. Op het beeldscherm van de monitor wordt alle informatie weergegeven en de juiste aansluiting is de sleutel tot de juiste werking van het hele systeem. LG produceert een breed scala aan monitoren die populair zijn bij gebruikers.

Een LG-monitor aansluiten
Een LG-monitor aansluiten

Noodzakelijk

  • -computer;
  • -monitor LG;
  • -draden.

instructies:

Stap 1

Er is geen speciale kennis vereist om uw LG-monitor goed aan te sluiten. Vrijwel alle monitoren van moderne fabrikanten, waaronder LG, worden immers automatisch gedetecteerd door het Windows-besturingssysteem. In dit geval hoeft u geen speciale stuurprogramma's te installeren. De belangrijkste voorwaarde voor een succesvolle verbinding is de aanwezigheid van speciale elektrische kabels die de LG-monitor verbinden met de systeemeenheid, evenals met het stopcontact.

Stap 2

Haal de monitor eerst uit de doos en pak deze voorzichtig uit. Plaats de LG-monitor op de computertafel. Pak vervolgens de kabeltas en verwijder deze. Kijk naar de achterkant van de monitor en vind daar de speciale connector. Daar moet je een van de kabels insteken. Aan de andere kant van dit netsnoer bevindt zich een stekker die in een stopcontact moet worden gestoken.

Stap 3

Sluit de tweede kabel aan die de monitor en de computersysteemeenheid verbindt. Neem de stekker van de langere kabel die uit de monitor komt, zoek de connector aan de achterkant van de systeemeenheid en steek de kabel daar in. Draai de schroeven in de buurt van de connector aan beide kanten heel voorzichtig vast.

Stap 4

Schakel vervolgens de computer in om te controleren of u de LG-monitor correct hebt aangesloten. Als de monitor verlicht is en er afbeeldingen op verschijnen, dan heb je alles goed gedaan. Als het scherm donker is en het indicatielampje in de linkerbenedenhoek van de monitor uit is, moet u alle aansluitingen opnieuw controleren.

Stap 5

Het is mogelijk dat u de stuurprogramma's die bij uw LG-monitor worden geleverd op een aparte cd nodig heeft. Plaats deze schijf in uw drive en de installatiewizard wordt automatisch geopend. Volg het algoritme voor het installeren van de stuurprogramma's door op de knop "Volgende" te klikken. Nadat de stuurprogramma's volledig zijn geïnstalleerd, start u uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: