Hoe Maak Je Een Extra Slot?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Extra Slot?
Hoe Maak Je Een Extra Slot?

Video: Hoe Maak Je Een Extra Slot?

Video: Hoe Maak Je Een Extra Slot?
Video: Hoe werkt een Slot? - Sloten kraken. 2024, Mei
Anonim

Een reserveslot is een speciaal slot op de spelserver, zo gemaakt dat een bepaalde speler of een groep spelers er zelfs bij een overloop in kan. Deze optie is handig voor beheerders en als uw server populair genoeg is, kan deze worden betaald.

Hoe maak je een extra slot?
Hoe maak je een extra slot?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - geïnstalleerde spelserver СSS.

instructies:

Stap 1

Ga naar de map met de geïnstalleerde Counter Strike-spelserver om een back-upslot te maken. Zoek vervolgens het bestand mani_cerver.cfg. Het is een configuratiebestand dat alle administratieve instellingen van uw server opslaat, meestal in de map Cstrike / cfg. Open dit bestand met een teksteditor zoals Kladblok.

Stap 2

Bewerk het configuratiebestand om het vrije slot op de gameserver te installeren. Zoek de regel Mani_reserve_slots in het bestand. Stel het in op een waarde van één om de reserveslots te activeren, of nul als u deze optie wilt verwijderen.

Stap 3

Configureer de reserveslots op de server. Om dit te doen, voert u in de regel mani_reserve_slots_number_of_slots het vereiste aantal in. Ga dan naar de regel mani_reserve_slots_kick_message. Geef daarna, tussen aanhalingstekens, het bericht aan dat aan de gebruiker zal worden getoond in geval van weigering om deze functie te gebruiken.

Stap 4

Zoek de regel mani_reserve_slots_redirect_message. Voer tussen aanhalingstekens het bericht in dat aan de gebruiker wordt getoond als hij wordt omgeleid naar een andere server. Definieer vervolgens in de regel slots_allow_slot_fill de modus waarin de reserveslots worden gevuld. Als u een waarde van 1 opgeeft, kunnen ze worden gevuld, dat wil zeggen dat de server vol kan zijn. Indien ingesteld op nul, is er een verbod op het vullen van de slots. Dus als de beheerder het reservevak op de server betreedt, wordt een gewone speler geschopt.

Stap 5

Stel de regel kick_method in op de kick-methode van de spelers. Geef de eenheid op om de verbindingstijdkick te bepalen of nul om de ping-voorwaarde in te stellen. Waarnemers worden hoe dan ook uit hun beurt geschopt. Stel slots_include_admin in op één om automatisch reserveslots toe te wijzen aan beheerders. Geef nul op om deze optie te negeren.

Aanbevolen: