Een Extra Controller Installeren

Inhoudsopgave:

Een Extra Controller Installeren
Een Extra Controller Installeren

Video: Een Extra Controller Installeren

Video: Een Extra Controller Installeren
Video: Various ways to Connect a PS4 Controller u0026 Fix Pairing Faults 2024, Mei
Anonim

De reeks taken die een computer kan uitvoeren, houdt rechtstreeks verband met de componenten die erop zijn geïnstalleerd. In dit geval is het natuurlijk onmogelijk om alles van tevoren te voorzien. Het wordt bijvoorbeeld noodzakelijk om informatie van een videocamera naar een pc over te brengen, of u moet een Raid-array maken van harde schijven, maar het moederbord ondersteunt deze functie niet. In dit geval is de oplossing voor het probleem het installeren van een extra controller.

Een extra controller installeren
Een extra controller installeren

Het is nodig

  • - controleur;
  • - een kleine kruiskopschroevendraaier.

instructies:

Stap 1

Voordat u een controller aanschaft, moet u weten welke ongebruikte slots zich op het moederbord bevinden. Om dit te doen, verwijdert u het deksel van de systeembehuizing en bekijkt u deze nauwkeurig. De meeste moderne controllers zijn gemaakt in een van de twee formaten: PCI of PCI Express. Zorg ervoor dat uw moederbord een ongebruikte sleuf van een of beide typen heeft en koop dienovereenkomstig een controller.

Stap 2

Installeer de controllerkaart in de sleuf. Zorg ervoor dat het gelijkmatig past, de kam van contacten moet bijna volledig verborgen zijn in de connector. Zet het bord vast met een montageschroef, die u uit de restanten van de chassismontagekit kunt halen, of verwijder tijdelijk een van de schroeven waarmee het dvd-station of de harde schijf is bevestigd. Vergeet niet om het te kopen en pas daarna op zijn plaats te schroeven.

Stap 3

Sommige controllers beginnen direct na installatie te werken, ze hoeven geen software te installeren. In andere gevallen is de installatie van het stuurprogramma vereist. Om deze bewerking uit te voeren, plaatst u de schijf die bij de controller is geleverd in de drive en voert u het installatieprogramma uit.

Aanbevolen: