Hoe Vergroot Je Ogen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Vergroot Je Ogen In Photoshop
Hoe Vergroot Je Ogen In Photoshop

Video: Hoe Vergroot Je Ogen In Photoshop

Video: Hoe Vergroot Je Ogen In Photoshop
Video: Les 09 Photoshop tutorial - Een kleine foto vergroten 2024, Mei
Anonim

Grote mooie ogen zijn een versiering van elk gezicht. Met Adobe Photoshop kun je dromen waarmaken, althans gedeeltelijk. Door middel van dit programma kunt u de grootte, kleur en vorm van de ogen veranderen.

Ogen vergroten in Photoshop
Ogen vergroten in Photoshop

instructies:

Stap 1

Open de foto en kopieer de afbeelding naar een nieuwe laag met behulp van de Ctrl + J-toetsen of de opdracht Laag via kopiëren uit het menu Laag. Dit is nodig om het beeld niet te beschadigen door een mislukte correctie.

Stap 2

Selecteer in het menu Filter de tool Uitvloeien. In wezen is het een zelfstandige grafische editor met een eigen werkbalk en aanpassingstools. Om een fragment van de afbeelding te vergroten, gebruikt u het zoomgereedschap ("Vergrootglas"), om te verkleinen - hetzelfde gereedschap in combinatie met de Alt-toets ingedrukt. Selecteer het gereedschap Handje om de afbeelding te verplaatsen.

Stap 3

Voordat u de vorm en grootte van uw ogen verandert, moet u gebieden beschermen die kunnen vervormen als gevolg van uw acties. Controleer de Freeze Mask Tool op de werkbalk. Stel de Penseelgrootte en Borsteldichtheid en Borsteldruk in op de eigenschappenbalk rechts van de afbeelding. Hoe hoger de waarde van deze parameters, hoe beter de gebieden onder het masker worden beschermd.

Stap 4

Verf over de pupillen en iris. Gebruik het gereedschap Ontdooimasker om het masker te verwijderen. Deze tool kan worden opgeroepen met de sneltoets D.

Stap 5

Selecteer de Bloat Tool op de werkbalk. Stel de penseelgrootte iets groter in dan de iris. Verlaag de Brush Density en Brush Pressure tot 20 voor een net effect en een natuurlijk resultaat.

Stap 6

Beweeg de cursor over het oog en klik. Kijk hoe de afbeelding verandert. Als u tevreden bent met het resultaat, klikt u op OK. Klik op Reconstrueren om een mislukte actie ongedaan te maken. Als u wilt terugkeren naar de originele versie, gebruikt u Alles herstellen.

Stap 7

U kunt de Push Left Tool gebruiken. Als u een object tegen de klok in volgt, neemt het toe; als u een object met de klok mee volgt, neemt het af. Stel de Borsteldichtheid en Borsteldruk in op lage waarden, de grootte van de borstel is iets groter dan de grootte van de iris. Omcirkel de iris. Gebruik de tool zorgvuldig om een natuurlijk resultaat te bereiken.

Aanbevolen: