Hoe Maak Je Een Pony In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Pony In Photoshop
Hoe Maak Je Een Pony In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Pony In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Pony In Photoshop
Video: How To Create a Complete Passport Size Photo in Photoshop cs6/cc 2024, Mei
Anonim

Als je wilt weten hoe je eruit zult zien met een pony zonder naar de kapper te gaan of je eigen foto wilt maken met een ander kapsel, kun je jezelf een knaller maken in Photoshop.

Hoe maak je een pony in Photoshop
Hoe maak je een pony in Photoshop

Noodzakelijk

  • - uw foto, waarop duidelijk uw gezicht te zien is
  • - een foto van een persoon met een pony die je zou willen passen
  • - "Photoshop"-programma
  • - weet wat lagen zijn
  • - weet hoe u het formaat van afbeeldingen in Photoshop kunt wijzigen
  • - weet hoe u een gedeelte van een afbeelding kopieert en plakt
  • - de tools "Gum", "Straight Lasso", "Blur", "Dimmer", "Dodge" kunnen gebruiken

instructies:

Stap 1

Om een pony aan je foto toe te voegen, zoek je eerst een foto van de persoon met de gewenste pony die past bij de kleur van je haar. Bewaar deze foto. Open beide foto's in Photoshop. Verklein de foto's zodat je gezicht 100% even groot is als dat van de andere persoon.

twee foto's vereist voor fotomontage
twee foto's vereist voor fotomontage

Stap 2

Zoom in op de persoon met de pony met behulp van de loeptool zodat de pony duidelijk zichtbaar is. Selecteer vervolgens het gereedschap Pen en selecteer de pony. Bewerk de selectie met de Plus Pen Tool. Na het bewerken van de contour, zonder de cursor eruit te verwijderen, drukt u op de rechtermuisknop en selecteert u "Formulierselectiegebied". Stel de doezelstraal in het venster dat verschijnt in op 0 pixels.

kies een pony met het gereedschap Pen
kies een pony met het gereedschap Pen

Stap 3

Kopieer de gemarkeerde pony en plak deze in je fotodocument. De pony wordt automatisch in een nieuwe laag geplaatst, die hoger is dan de fotolaag.

de gekopieerde pony in het document plakken met je foto
de gekopieerde pony in het document plakken met je foto

Stap 4

Gebruik de opdracht "Bewerken - Vrije transformatie", plaats de pony op het gewenste deel van het gezicht, draai deze naar behoefte en selecteer de gewenste maat. Gebruik het gereedschap Gummetje en de opdracht "Selectie - Kleurbereik", zonder onnodige selecties, gebruik het gereedschap Rechte lasso + Alt., verwijder voorzichtig onnodige delen van de pony en vervaag met het gereedschap "Vervagen" voorzichtig de randen voordat u ze vergroot het tot de maximale grootte. Gebruik de gereedschappen Branden en Ontwijken om de gewenste delen van het haar donkerder of lichter te maken, zodat de lijn tussen het haar en de pony niet zichtbaar is. Gebruik de opdrachten Beeld-Correctie-Kleurbalans, Beeld-Correctie-Tint / Verzadiging en Beeld-Correctie-Helderheid / Contrast om het kleurenschema van de pony aan te passen zodat ze niet verschillen van de haarkleur.

Aanbevolen: