Hoe Pony Te Verwijderen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Pony Te Verwijderen In Photoshop
Hoe Pony Te Verwijderen In Photoshop

Video: Hoe Pony Te Verwijderen In Photoshop

Video: Hoe Pony Te Verwijderen In Photoshop
Video: Hoe verwijder je iets in Photoshop? 2024, Mei
Anonim

Het meest voorkomende gebruik van Photoshop is om foto's te manipuleren om de afbeelding te verbeteren en de persoon op de foto aantrekkelijker te maken. In dit geval wordt het soms nodig om het uiterlijk enigszins te veranderen. Om dit te doen, kunt u een bepaald element van de afbeelding onmerkbaar "wissen", bijvoorbeeld de pony verwijderen.

Hoe pony te verwijderen in Photoshop
Hoe pony te verwijderen in Photoshop

instructies:

Stap 1

Lijn de "achtergrond" uit met het deel van de pony dat moet worden verwijderd. Dit werk is nodig, want zonder dit zal de "verdwenen" pony zeker slordige sporen achterlaten die weer moeten worden verwijderd. Als je een pony wilt verwijderen van een gezicht dat van voren is gefotografeerd, zorg er dan voor dat de algehele toon van het gezicht hetzelfde is en dat de huid egaal is, zonder vlekken of andere onvolkomenheden.

Stap 2

Bepaal precies hoe je de pony wilt verwijderen. Misschien wil je gewoon van vorm veranderen, het inkorten of juist het haar verlengen. Of gewoon een stuk "knippen" om een schuine pony te maken? Nadat je hebt besloten wat je precies gaat doen, schat je de "randen" in van het deel van de afbeelding dat je wilt verwijderen.

Stap 3

Zoom in om alle details te zien van de pony die je wilt verwijderen. Als u een element van een foto van een afstand probeert te verwijderen, zal dit waarschijnlijk verdachte randlijnen of een doorschijnend haarlok ergens aan de zijkant achterlaten.

Stap 4

Gebruik het gereedschap Kloonstempel om de pony te verwijderen. Tijdens het proces "spreidt" u de basis voorzichtig over de pony, alsof u het beeld van de huid over het haar uitrekt. Dit is een nogal saai proces omdat je constant het bronpunt voor je postzegel moet bepalen. Om dit te doen, selecteert u het gebied van de huid dat het haar het beste zal verbergen en geen ruw ingevoegde plek lijkt te zijn, en klikt u erop met de linkermuisknop terwijl u de Alt-toets ingedrukt houdt. Je stempel zal nu als een penseel zijn om een "nieuwe" huid over de pony te schilderen.

Stap 5

Ververs het bronpunt van je stempel zo vaak mogelijk en probeer de huid zo realistisch mogelijk over de pony te "rekken". Vergeet niet dat het haar een randlijn heeft, dus overdrijf het niet - het voorhoofd kan te groot of juist te klein blijken te zijn.

Stap 6

Zodra de pony is gewist, begint u met het corrigeren van kleine fouten die zich tijdens het proces zeker zullen voordoen. Schilder voorzichtig over de donkere vlekken, gebruik de Blur Tool om de huid op het nu open voorhoofd glad te strijken. Maak de rand van het haar iets donkerder en veeg het uit met het gereedschap Vervagen zodat de neptekening niet zichtbaar is.

Aanbevolen: