Hoe Teken Je Een Snor In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Een Snor In Photoshop
Hoe Teken Je Een Snor In Photoshop

Video: Hoe Teken Je Een Snor In Photoshop

Video: Hoe Teken Je Een Snor In Photoshop
Video: How to Cartoon Yourself (#1 Step-by-Step PHOTOSHOP Tutorial) 2024, Mei
Anonim

De tools voor het retoucheren van foto's die door de grafische editor Adobe Photoshop worden geleverd, zijn echt geweldig. Met hun hulp kunt u de compositie onherkenbaar veranderen, elementen verwijderen of eraan toevoegen. Afbeeldingen van mensen worden vaak gecorrigeerd. En hier wordt alles alleen beperkt door de verbeelding van de ontwerper. U kunt bijvoorbeeld in Photoshop op elk gezicht een perfect uitziende snor schilderen.

Hoe teken je een snor in Photoshop
Hoe teken je een snor in Photoshop

Noodzakelijk

  • - de originele afbeelding;
  • - Adobe-Photoshop.

instructies:

Stap 1

Selecteer het item "Open …" in het gedeelte Bestand van het hoofdmenu van Adobe Photoshop en laad de afbeelding waarop u een snor wilt tekenen. Activeer het gereedschap Liniaal. Gebruik het om de geschatte breedte en hoogte te achterhalen van het gebied waarin de snor zal worden geplaatst. Door op Ctrl + N te drukken, maakt u een nieuw document met een transparante achtergrond, met afmetingen die iets groter zijn dan eerder gedefinieerd.

Stap 2

Maak een lege snorafbeelding. Activeer de snelmaskermodus door op Q te drukken. Selecteer in het menu de items Filter, Render, "Vezels …". Stel de parameters Variance en Strength in op respectievelijk 25 en 64. Klik OK. Schakel het snelmasker uit door op Q te drukken. Stel de voorgrondkleur in op wat u wilt dat de snor heeft. Druk op Shift + F5 of gebruik het item "Vullen …" van het menu Bewerken. Selecteer in de lijst Gebruik van het dialoogvenster Opvulling de optie Voorgrondkleur in de lijst Modus - Normaal. Zet de dekking op 100%. Klik OK.

Stap 3

Breng de snorblanco over naar het doeldocument. Druk achtereenvolgens op de toetsencombinaties Ctrl + D, Ctrl + A, Ctrl + C. Ga naar het venster met de gewenste afbeelding. Druk op Ctrl + V. Er wordt een nieuwe laag gemaakt.

Stap 4

Geef je snor de gewenste vorm. Selecteer Bewerken, Transformeren, Verdraaien in het menu. Maak in de Warp-lijst van het bovenste paneel het huidige item Aangepast. Verplaats de knooppunten van het raster op de afbeelding om de gewenste mate van transformatie te bereiken. Klik op de knop Verplaats gereedschap. Klik op de knop OK van het dialoogvenster dat verschijnt. Corrigeer de positie van de snorafbeelding.

Stap 5

Voeg volume toe aan de snor door schaduwen te mengen. Kies in het menu Laag, Laagstijl, "Afschuining en reliëf…". Stel op het huidige tabblad van het geopende dialoogvenster de waarden van de opties in. Selecteer in de lijst Stijl de optie Afschuining binnen. In de lijst Techniek - Glad, in Hoogtepuntmodus - Scherm en in Schaduwmodus - Vermenigvuldigen. Maak de parameter Diepte gelijk aan 1000%. Stel Grootte en Verzachten in op 0 en voer in beide velden Dekking 100 in. Activeer de optie Globaal licht gebruiken. Stel de parameter Hoek in op een waarde die ongeveer gelijk is aan de valhoek van de schaduw op de achtergrondafbeelding. Klik OK.

Stap 6

Match de snor met de achtergrond. Activeer het gummetje. Maak in de lijst Modus van het bovenste paneel het huidige penseelitem. Zet de dekking op 20-30%. Kies een geschikte borstel. Wis de randen van de snor om de gewenste vorm en realisme te bereiken.

Stap 7

Druk op Shift + Ctrl + S. Bewaar een werkkopie in PSD-formaat. Exporteer de afbeelding indien nodig naar een ander formaat.

Aanbevolen: