Hoe Fine Reader Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Fine Reader Te Installeren
Hoe Fine Reader Te Installeren

Video: Hoe Fine Reader Te Installeren

Video: Hoe Fine Reader Te Installeren
Video: How to download u0026 install ABBYY FineReader|MS Edu Lab 2024, Mei
Anonim

Na het scannen van de teksten worden de bestanden meestal opgeslagen als jpg- of png-afbeeldingen. Ook hebben gebruikers vaak pdf-bestanden (portable document format). In beide gevallen, als u wijzigingen in de teksten van dergelijke bestanden moet aanbrengen, is het onmogelijk om dit rechtstreeks te doen. Om te beginnen moeten ze worden vertaald in een vorm die leesbaar is voor standaard teksteditors. Hiervoor zijn er tekstherkenningsprogramma's. De beste hiervan is ABBYY's Fine Reader.

Hoe Fine reader te installeren
Hoe Fine reader te installeren

Noodzakelijk

Computer, Fine reader-programma, internettoegang

instructies:

Stap 1

Voordat u gaat installeren, moet u eerst de distributiekit van het programma verkrijgen, d.w.z. bestanden instellen. Je kunt ze op schijf kopen, maar het wordt aanbevolen om de distributiekit van het programma te downloaden van de website van de ontwikkelaar, omdat je in dit geval de nieuwste versie van het programma ontvangt.

Stap 2

Controleer voordat u het programma downloadt en installeert of uw computer voldoet aan de systeemvereisten voor Fine Reader: 1 GHz processor, minimaal 512 MB RAM, 1300 MB vrije ruimte op de harde schijf. Elk besturingssysteem vanaf Windows XP wordt ondersteund. Om het programma volledig te kunnen gebruiken, moet u een scanner en (of) een digitale camera hebben. De videokaart moet een resolutie van minimaal 1024 * 768 ondersteunen.

Stap 3

Ga dus naar de site van de ontwikkelaar via de link https://www.abbyy.ru/download/ en download de versie van Fine Reader die u nodig hebt. Thuisgebruikers kunnen kiezen voor de Home Edition

Stap 4

Nadat u het bestand op schijf hebt opgeslagen, voert u het installatiebestand uit en klikt u op de knop Installeren. Wacht tot de bestanden zijn uitgepakt (de voortgangsindicator van de installatie zou het einde moeten bereiken). Na voltooiing van het uitpakken zal het installatieprogramma u vragen om een taal te selecteren (standaard Russisch). Klik op Volgende, accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst en klik nogmaals op Volgende. Schakel alle selectievakjes in het volgende venster uit en klik vervolgens op "Installeren". De installatie kan twee tot tien minuten of langer duren, afhankelijk van het vermogen van uw computer. Wanneer de installatie is voltooid, klikt u op Voltooien en start u uw computer opnieuw op.

Stap 5

Na installatie verschijnt er een snelkoppeling op het bureaublad waarmee u het programma kunt starten. Start het programma: er verschijnt een venster dat u eraan herinnert dat u een proefversie van de software gebruikt. Als je nog niet hebt besloten of je het programma wilt kopen, kun je op "Uitvoeren" klikken (je krijgt 15 dagen om de mogelijkheden van het programma te testen). Als het programma al is gekocht, klikt u op "Activeer het programma om in de volledige modus te werken" en voert u het serienummer in dat u bij aankoop hebt ontvangen.

Aanbevolen: