Hoe Een Trojan Uit Kaspersky Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Trojan Uit Kaspersky Te Verwijderen
Hoe Een Trojan Uit Kaspersky Te Verwijderen
Anonim

Om te begrijpen wat een Trojaans virus is, volstaat het om de belegering van de beroemde stad met dezelfde naam te onthouden. Slechts één sluwe truc toegestaan om de onneembare vesting te veroveren. Het virus werkt ongeveer hetzelfde. U downloadt een ogenschijnlijk veilig programma, een ansichtkaart of een afbeelding, en bovendien krijgt u een kwaadaardig virus dat uw pc kan uitschakelen. Er zijn veel manieren om deze plaag te bestrijden. Vervolgens zullen we een van de meest effectieve en populaire beschouwen.

Hoe een trojan uit Kaspersky te verwijderen
Hoe een trojan uit Kaspersky te verwijderen

Noodzakelijk

antivirus met een bijgewerkte database

instructies:

Stap 1

Download Kaspersky Anti-Virus om de Trojan te verwijderen. Dit is de eenvoudigste tool die elke gebruiker kan gebruiken. Antivirus is een integraal onderdeel van elke pc die met internet is verbonden. Hij is verantwoordelijk voor de beveiliging van het systeem en voor het in stand houden van de normale werking ervan. Kies een antivirusprogramma zodat het bij uw computer past. Houd hierbij rekening met de specificaties van de pc en het model besturingssysteem. Als het leeuwendeel van de bronnen door het systeem wordt 'opgegeten', heeft uw computer misschien gewoon niet genoeg energie voor bijvoorbeeld een antivirusprogramma, zoals Kaspersky Anti-Virus.

Stap 2

Werk uw antivirusprogramma bij. Onthoud dat om een beveiligingsprogramma goed te laten werken, je de database constant moet bijwerken om ervoor te zorgen dat het een behoorlijke weerstand biedt tegen alle malware. Hoe verwijder ik de nieuwste versie van de Trojan? De vraag is niet lastig en heeft een vrij eenvoudige oplossing. Werk de databases van uw Kaspersky Anti-Virus bij op de officiële website van de fabrikant. Dit is een eenvoudige handeling die niet lang duurt. Updaten gebeurt online of bij het werken met een kant-en-klaar databasebestand. Voer vervolgens de antivirus uit, selecteer "Scannen". Vink vervolgens het vakje aan voor die lokale schijven die u op malware wilt controleren. Klik op Scannen. Dit proces zal enige tijd duren. De duur ervan hangt rechtstreeks af van de "rommel" van de schijf. Tijdens het scanproces verschijnt er informatie over de gedetecteerde en geneutraliseerde virussen. Aan het einde van het proces ziet u een venster met een volledig rapport.

Stap 3

Doe het preventieve onderhoud van uw personal computer. Ziekte voorkomen is veel beter dan genezen. Open geen e-mails met dubieuze inhoud in e-mail, klik niet op verdachte links, gebruik geen gehackte programma's en controleer uw pc regelmatig op malware met behulp van een bijgewerkt antivirusprogramma. Om de Trojan te verslaan, moet je te allen tijde op je hoede zijn. Controleer met verschillende antivirusprogramma's van verschillende fabrikanten. In dit geval neemt de detectie van een virus meerdere keren toe, omdat de antivirusdatabases aanzienlijk van elkaar verschillen.

Aanbevolen: