Een Sleutel Verwijderen Uit Kaspersky Anti-Virus

Inhoudsopgave:

Een Sleutel Verwijderen Uit Kaspersky Anti-Virus
Een Sleutel Verwijderen Uit Kaspersky Anti-Virus

Video: Een Sleutel Verwijderen Uit Kaspersky Anti-Virus

Video: Een Sleutel Verwijderen Uit Kaspersky Anti-Virus
Video: How to uninstall kaspersky - Windows 10 2023, December
Anonim

In verband met de ontwikkeling en beschikbaarheid van personal computers en internet, wordt het niet alleen noodzakelijk om antivirusprogramma's, met name Kaspersky, correct te installeren, maar ook om ze correct te gebruiken.

Een sleutel verwijderen uit Kaspersky Anti-Virus
Een sleutel verwijderen uit Kaspersky Anti-Virus

instructies:

Stap 1

Het hart van Kaspersky zijn de antivirusdatabases. Zonder hen is betrouwbare controle over computerbestanden en bescherming tegen kwaadaardige programma's en links vanaf internet onmogelijk. Het bijwerken van databases is mogelijk als u een sleutel heeft die niet op de zwarte lijst staat en niet is verlopen. Als de sleutel niet werkt, rijst de vraag: "Hoe kan ik de sleutel van Kaspersky verwijderen?" Hiervoor zijn 2 mogelijkheden.

De eerste optie is de eenvoudigste. Beweeg de cursor over het "Kaspersky"-pictogram in de lade bij de klok en dubbelklik erop met de muis. Het programmavenster wordt geopend. Zoek onderaan het venster het opschrift "licentie" en klik erop. Er wordt een ander venster geopend waarmee u de oude, ongeldige sleutel kunt verwijderen en een nieuwe kunt installeren, gekocht of gedownload van internet.

Deze optie is geschikt wanneer u gelicentieerde, legaal gekochte sleutels gebruikt. Maar als u de sleutels gratis van internet downloadt of gedurende lange tijd dezelfde sleutel wilt gebruiken, bijvoorbeeld een proefversie, zal deze optie niet werken. Het punt is dat wanneer een Kaspersky-sleutel wordt geïnstalleerd, er een overeenkomstige vermelding wordt gemaakt in het systeemregister. En als u dezelfde sleutels probeert te installeren, staat Kaspersky u niet toe deze te installeren door de registervermeldingen te vergelijken.

Stap 2

In dit geval is de tweede optie voor het verwijderen van de sleutel van Kaspersky geschikt. Download eerst een programma van internet dat alle Kaspersky-vermeldingen in het register verwijdert. Er zijn veel van dergelijke programma's en ze kunnen gemakkelijk worden gevonden via de zoekopdracht. Nadat u dit programma op uw computer hebt geïnstalleerd, opent u het venster "Kaspersky" en gaat u naar de instellingen. Daar, in de sectie parameters, schakelt u zelfverdediging uit en bevestigt u deze actie door op "OK" te klikken. Schakel Kaspersky daarna volledig uit. Voer vervolgens het programma uit. In de regel zal zij automatisch de nodige acties ondernemen en u hierover informeren. Schakel het programma uit en start Kaspersky opnieuw. Indien ingeschakeld, zal het om een sleutel vragen en kunt u de oude sleutel opnieuw installeren.

Aanbevolen: