Aanmelden Op Pinterest

Aanmelden Op Pinterest
Aanmelden Op Pinterest

Video: Aanmelden Op Pinterest

Video: Aanmelden Op Pinterest
Video: Руководство по регистрации в Pinterest: создание учетной записи Pinterest для бизнеса и личного использования (2021 г.) 2024, Oktober
Anonim

Pinterest is een populair sociaal netwerk voor het delen van afbeeldingen. Op de site kunnen geregistreerde gebruikers thematische collecties maken, verschillende afbeeldingen, foto's en video's opslaan, sorteren en uitwisselen, en ze voorzien van een korte beschrijving. Om met Pinterest aan de slag te gaan, moet je een uitnodiging ontvangen en je daarbij registreren.

Aanmelden op Pinterest
Aanmelden op Pinterest

Nog niet zo lang geleden was er voor het registreren op de Pinterest-site een speciale uitnodiging nodig, die door reeds geregistreerde gebruikers naar vrienden en kennissen werd gestuurd. Dan zou je de felbegeerde uitnodiging naar jezelf kunnen sturen. Om registratie te krijgen, hoeft u nu veel minder manipulaties uit te voeren. Ga gewoon naar Pinterest.com, bovenaan de pagina zie je een gele balk met Engelse bijschriften. Klik op de rode Join Pinterest-knop en kies een manier om een account aan te maken die voor jou handig is. Dit kunt u doen via uw Facebook- of Twitter-account. Voorheen betekende dit het einde van de beschikbare autorisatiemethoden, maar sinds kort is het mogelijk om je account te "linken" aan je e-mailadres.

Als je een Facebook-account hebt en je wilt via deze account toegang krijgen tot Pinterest.com, klik dan op de Facebook-logoknop aan de rechterkant. In een nieuw venster of tabblad dat opent nadat je de knop hebt geactiveerd, wordt je gevraagd om in te loggen (tenzij je het automatisch opslaan van wachtwoorden hebt ingesteld) en Pinterest toegang te geven tot je account. Klik op de blauwe knop Toevoegen aan Facebook, waarmee Pinterest toegang krijgt tot je vriendenlijst en andere openbare informatie. Indien nodig kunt u deze optie direct na het aanmaken van uw account op uw profielpagina uitschakelen. Als u de linkerknop kiest - Twitter - moet u dezelfde reeks acties volgen.

Nadat u zich hebt aangemeld met Facebook of Twitter, moet u een account maken door het formulier in te vullen dat wordt geopend. Probeer geen speciale tekens en spaties te gebruiken. Als je alles goed doet, wordt de knop onder het formulier met het label Account aanmaken rood.

Degenen die zich via e-mail willen registreren, kiezen de inscriptie helemaal onderaan de pagina - meld u aan met uw e-mailadres. Als je erover beweegt, wordt de link actief en kun je hem volgen. In een venster of tabblad wordt een formulier voor u geopend, dat in Engelse letters moet worden ingevuld. U moet gebruikersnaam (de naam waaronder andere deelnemers u kennen, minimaal drie tekens), e-mail, wachtwoord (wachtwoord), voor- en achternaam (voor- en achternaam) invoeren. Als je wilt, kun je direct je foto uploaden of een andere foto die je "visitekaartje" wordt. Wanneer u het volledige formulier correct invult, wordt de knop onderaan de pagina met het label Account aanmaken rood.

Voordat u begint met het maken van uw collecties, hoeft u alleen maar de afbeeldingen van de voorgestelde site te kiezen die uw aandacht trekken, zodat Pinterest u in de toekomst alleen onderwerpen kan tonen die u interesseren.

De laatste stap voor degenen die zich via e-mail registreren, is het ontvangen van een brief in de opgegeven mailbox en bevestigen dat het account door u is aangemaakt. In de brief moet u op de rode knop klikken met de tekst Verifieer e-mail. Als je deze melding niet ontvangt, moet je de link bovenaan je Pinterest-pagina volgen en je e-mailadres opnieuw invoeren.

Aanbevolen: