Hoe Een E-mailclient In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een E-mailclient In Te Stellen
Hoe Een E-mailclient In Te Stellen

Video: Hoe Een E-mailclient In Te Stellen

Video: Hoe Een E-mailclient In Te Stellen
Video: How to use Gmail as Email Client / Gmail as POP3 and SMTP Email Client 2024, Mei
Anonim

E-mail is vereist voor correspondentie met vrienden en zakenpartners, het boeken van hotels, het boeken van tickets voor elk type vervoer en alleen tickets voor een concert of een museum. Als u een e-mailbox heeft en meer dan één, dan zal het in dit geval veel tijd kosten om uw e-mail daarin te controleren. Hiervoor moet je immers elke keer inloggen op elke site waarop je mailboxen hebt. Maar er zijn speciale e-mailprogramma's waarmee we het gebruik van e-mail kunnen vereenvoudigen. De meest populaire van hen in ons land is The Bat! Nadat u dit programma hebt gedownload en geïnstalleerd, doet u het volgende:

Hoe een e-mailclient in te stellen
Hoe een e-mailclient in te stellen

instructies:

Stap 1

Selecteer "Mailbox" - een nieuwe mailbox uit het menu.

Stap 2

Voer de naam van het vak in. Alles naar eigen inzicht. Bijvoorbeeld YandexMail.

Stap 3

Schrijf in het volgende venster uw voor- en achternaam, e-mailadres en, indien gewenst, de naam van uw organisatie.

Stap 4

Selecteer in het volgende venster het POP3-protocol en voer het adres van de inkomende mailserver in. Als je een mailbox hebt op yandex.ru, dan zal het als volgt zijn: pop.yandex.ru. Schrijf ook het adres van de uitgaande mailserver: smtp.yandex.ru. Vink het vakje aan naast 'Mijn SMTP-server vereist authenticatie'.

Stap 5

Voer in het volgende venster uw accountgegevens in: naam en wachtwoord. Als je mail hebt op Yandex, rambler, mail.ru of gmail, voer dan een deel van je e-mailadres in vóór het @-teken als naam. Als u e-mail op andere servers heeft, moet u mogelijk uw volledige e-mailadres invoeren in het veld "naam".

Stap 6

In het laatste venster kunt u "nee" antwoorden wanneer u wordt gevraagd of u de rest van de mailbox-eigenschappen wilt controleren.

Aanbevolen: