Materiaal Invoegen In Een Module

Inhoudsopgave:

Materiaal Invoegen In Een Module
Materiaal Invoegen In Een Module

Video: Materiaal Invoegen In Een Module

Video: Materiaal Invoegen In Een Module
Video: Angular Material Tutorial - 3 - Material Module 2024, Mei
Anonim

Het werken met verschillende modules op de site gaat volgens hetzelfde principe. Om materiaal in de module "Nieuws" of bijvoorbeeld "Bestandscatalogus" in te voegen, moet u verschillende acties uitvoeren. Voor de duidelijkheid wordt de methode overwogen voor het toevoegen van inhoud aan de site in het ucoz-systeem.

Materiaal invoegen in een module
Materiaal invoegen in een module

instructies:

Stap 1

Activeer de module. Ga hiervoor naar het configuratiescherm en klik op het tabblad "Inactief" onderaan het menu. Selecteer de module die u wilt koppelen uit de lijst door erop te klikken met de linkermuisknop en klik op de knop "Module activeren" in het midden van de pagina. Het verschijnt in het menu.

Stap 2

Selecteer de module die u zojuist hebt aangesloten in het menu en klik op Module-instellingen. Dit is nodig om aan te geven welke velden gebruikt zullen worden bij het toevoegen van materiaal. Markeer de items die je nodig hebt met een markering en sla de nieuwe instellingen op. Keer terug naar het modulemenu.

Stap 3

Als de structuur van uw materiaal uitgaat van sorteren op een criterium, moet u categorieën maken. Druk op de overeenkomstige knop in het menu "Module". Voeg zoveel categorieën toe als u wilt door ze een naam te geven en de mogelijkheden voor gebruikersgroepen aan te passen.

Stap 4

Open vervolgens via het menu van de geselecteerde module het gedeelte "Materialenbeheer" en klik op de knop "Materiaal toevoegen" rechtsboven op de pagina. Er wordt een nieuw venster geopend. Het zal alle velden bevatten die u moet invullen (dit waren de velden die u koos in het menu Module-instellingen). Voer alle benodigde informatie in en klik op de knop "Toevoegen".

Stap 5

U kunt materiaal invoegen en ontwerpen op de manier die voor u het handigst is. Er zijn meestal drie modi: visuele editor, BB-code-editor en HTML-code. Overschakelen van de ene modus naar de andere wordt uitgevoerd in het venster voor het toevoegen van materiaal.

Stap 6

U kunt materiaal niet alleen via het configuratiescherm invoegen, maar ook rechtstreeks vanaf de site, als er een speciale linkknop is (dit staat in de paginasjablooncode). Het bewerken van de geplaatste inhoud wordt ook uitgevoerd via het configuratiescherm of vanaf de site. Hiervoor is op het gebied van elk materiaal een speciale mini-toolbar voorzien.

Aanbevolen: