Hoe Maak Je Een Startpagina

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Startpagina
Hoe Maak Je Een Startpagina

Video: Hoe Maak Je Een Startpagina

Video: Hoe Maak Je Een Startpagina
Video: Hoe maak je Google je startpagina in Chrome? 2024, Mei
Anonim

Een startpagina is een pagina die in een browservenster wordt geopend telkens wanneer deze wordt gestart of wanneer u op een speciale Home-knop of een specifieke sneltoets drukt (bijvoorbeeld Alt-Home in Internet Explorer, Mozilla Firefox of Ctrl-Space in Opera). Maar de startpagina is niet altijd nuttig voor de gebruiker. Daarom heeft elke browser een functie om de startpagina te wijzigen. In elke browser wordt de wijziging van de startpagina uitgevoerd volgens een bepaald algoritme.

Hoe maak je een startpagina
Hoe maak je een startpagina

instructies:

Stap 1

Internet Explorer 4

Open eerst het menu "Bekijken" en selecteer vervolgens "Internetopties". Voer in het gedeelte "Startpagina" de link van de gewenste pagina in het menu "Adres" in. Klik op "OK" om de wijzigingen op te slaan.

Stap 2

Internet Explorer 5

Selecteer in het menu "Extra" de optie "Internetopties". Voer vervolgens op het tabblad "Algemeen" in de regel "Startpagina" het adres in.

Stap 3

Netscape

Open om te beginnen het menu "Bewerken" en selecteer "Instellingen" - "Navigator". Selecteer in het blok "Openen wanneer u de Navigator start" uit de lijst het item "Startpagina". In het adresveld moet u een link naar de site invullen.

Stap 4

Mozilla Firefox

Om de startpagina te wijzigen, moet u naar "Extra" - "Opties" - "Algemeen" gaan. Selecteer daarna in de paragraaf "Launch" "Toon startpagina" en voer het internetadres in.

Stap 5

Opera

In deze browser moet u naar het menu "Extra" gaan en "Opties" selecteren. Open in een nieuw venster het gedeelte "Algemeen" en specificeer in het punt "Bij opstarten" "Start vanaf startpagina"

Stap 6

Google chrome

Als u de Google Chrome-browser gebruikt, moet u het menu "Extra" openen en het tabblad "Algemeen" selecteren. Vink vervolgens het vakje "Open deze pagina" aan en voer het gewenste adres in.

Aanbevolen: