Hoe Maak Je Een Startpagina?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Startpagina?
Hoe Maak Je Een Startpagina?
Anonim

De startpagina, of startpagina, verschilt van andere internetpagina's doordat u deze veel vaker bezoekt, tot meerdere keren per dag. Meestal zijn dergelijke pagina's zoekdiensten en sociale netwerken. Met elke browser kunt u de pagina selecteren en aanpassen waarnaar u voortdurend terugkeert.

Hoe maak je een startpagina?
Hoe maak je een startpagina?

instructies:

Stap 1

Open in de browsers "Opera", "Mozilla Firefox" en "Internet Explorer" het menu "Extra". Selecteer vervolgens "Instellingen" en open het tabblad "Algemeen".

Stap 2

De eerste regel is een optie, de keuze van pagina's die moeten worden geopend wanneer het programma start. Stel in welke: thuis, blanco, open bij de vorige start. De volgende pagina is het adres van de thuislijn. Voer het daar in door het te kopiëren uit de adresbalk bovenaan uw browser. Kies het adres van de hoofdpagina van de site, zodat u gemakkelijker kunt navigeren bij het zoeken naar de rest van de pagina's.

Stap 3

In de browsers "Safari" en "Google Chrome" bevinden de instellingen zich rechtsboven, onder het tandwiel- of moersleutelteken. Zoek in de eerste naar de groep "Instellingen", en in de tweede "Parameters". Ga dan op dezelfde manier te werk: selecteer welke pagina's bij het opstarten worden geopend en voer het pagina-adres in.

Stap 4

Grote bronnen bovenaan de hoofdpagina hebben een "huis"-pictogram. Als u er met de cursor over beweegt, verschijnt er een hint: "Maak deze pagina startpagina". Als u wilt dat deze specifieke pagina de startpagina van de browser wordt, klikt u op de afbeelding. Bevestig uw keuze wanneer de browser daarom vraagt.

Aanbevolen: