Hoe U Van Opera Uw Startpagina Kunt Maken

Inhoudsopgave:

Hoe U Van Opera Uw Startpagina Kunt Maken
Hoe U Van Opera Uw Startpagina Kunt Maken

Video: Hoe U Van Opera Uw Startpagina Kunt Maken

Video: Hoe U Van Opera Uw Startpagina Kunt Maken
Video: Kadaza instellen als startpagina in Opera [NL] 2024, Mei
Anonim

Opera is een populaire webbrowser die aan populariteit heeft gewonnen dankzij de opties die in het programma worden aangeboden en het aantal beschikbare instellingen en extensies. U kunt bijvoorbeeld de instellingen aanpassen voor de startpagina die verschijnt na het starten van het programma.

Hoe u van Opera uw startpagina kunt maken
Hoe u van Opera uw startpagina kunt maken

instructies:

Stap 1

Wacht tot de browser is gestart. Klik daarna op de Opera-knop in de linkerbovenhoek van het programmavenster. Er verschijnt een contextmenu voor u, waarmee u alle beschikbare parameters in de applicatie kunt configureren.

Stap 2

Beweeg de muiscursor over de sectie "Instellingen" - "Algemene instellingen". U ziet een venster met de basisparameters van de browser, die van invloed zijn op het gebruik ervan om op internet te surfen.

Stap 3

In het geopende tabblad "Algemeen" ziet u het blok met instellingen "Stel het gedrag van de browser bij het opstarten in". Voer in de regel "Home" het adres van de startpagina van Opera in als een item https://www.opera.com. U kunt in dit veld ook elke andere bron specificeren die u het vaakst bezoekt met uw browser. Als u wilt dat de pagina die momenteel in uw browser is geopend, wordt gestart wanneer het programma wordt gestart, klikt u op de knop "Huidige pagina" om er uw startpagina van te maken.

Stap 4

Nadat u de instellingen heeft gemaakt, klikt u op de knop "OK" om de wijzigingen toe te passen. Om ervoor te zorgen dat alle parameters correct zijn opgegeven, start u de browser opnieuw door deze te sluiten en vervolgens opnieuw te starten met de juiste snelkoppeling. Na het opnieuw opstarten ziet u de eerder geselecteerde startpagina. Het configureren van de startpagina van Opera is nu voltooid.

Aanbevolen: