Hoe Maak Je Een Rambler Startpagina

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Rambler Startpagina
Hoe Maak Je Een Rambler Startpagina

Video: Hoe Maak Je Een Rambler Startpagina

Video: Hoe Maak Je Een Rambler Startpagina
Video: Rambler rozen 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel zoekmachines op internet die online portals zijn geworden die veel diensten bieden, bijvoorbeeld e-mailregistratie, nieuws, het plaatsen van bestanden en andere. Een van deze portals is de Rambler.ru-website.

Hoe maak je een Rambler startpagina
Hoe maak je een Rambler startpagina

Het is nodig

  • - computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Start de Internet Explorer-browser om de Rambler-startpagina te installeren. Ga naar de site rambler.ru, klik linksboven bij de naam van de site op de knop "Maak homepage". Of klik op het menu "Extra", selecteer de opdracht "Internetopties". Ga daar naar het tabblad "Algemeen" en klik in het veld "Startpagina" op de knop "Met huidige" en vervolgens op de knoppen "Toepassen" en "OK". Dan wordt de website die momenteel in de browser is geopend als startpagina ingesteld. De opdracht "Internetopties" kan worden opgeroepen zonder de browser te starten: klik op de knop "Start", selecteer "Configuratiescherm" en vervolgens de opdracht "Internetopties". Na het installeren van de startpagina van rambler.ru, herstart je browser, zorg ervoor dat deze site automatisch opent wanneer je het programma start.

Stap 2

Voer het Opera-programma uit om Rambler als startpagina te plaatsen. Ga naar het hoofdmenu van het programma, selecteer het item "Instellingen", klik daar op het opschrift "Algemene instellingen" of druk op de toetsencombinatie Ctrl + F12. Ga naar het tabblad "Algemeen" en voer in het veld "Startpagina" het adres rambler.ru in. Of open deze pagina in een browservenster, ga vervolgens naar instellingen en klik op de knop "Huidige pagina". De startpagina is dan de pagina die op dat moment is gelanceerd. Klik op de knop "OK" en start uw browser opnieuw om er zeker van te zijn dat u Rambler op uw startpagina hebt kunnen installeren.

Stap 3

Voer het Google Chrome-programma uit om de Rambler-startpagina in dit programma te plaatsen. Klik op de knop met de afbeelding van een moersleutel in de rechterbovenhoek van het venster, selecteer "Opties". Het instellingentabblad wordt geopend, ga naar het item "Algemeen". Selecteer naast het opschrift "Eerste groep" de optie "Hoofdpagina openen" en voer in het item "Hoofdpagina" het adres rambler.ru in het veld in. Sluit het instellingenmenu en ga opnieuw naar het programma.

Stap 4

Open de Mozilla Firefox-browser om de startpagina van rambler.ru ervoor in te stellen, ga naar het menu "Extra", selecteer het item "Opties", ga naar het tabblad "Algemeen". Selecteer in het startveld de optie "Wanneer Firefox start" - "Toon startpagina" en voer in de "Startpagina" het adres rambler.ru in. Klik op de OK-knop.

Aanbevolen: