Hoe Maak Je Een Lange Foto?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Lange Foto?
Hoe Maak Je Een Lange Foto?

Video: Hoe Maak Je Een Lange Foto?

Video: Hoe Maak Je Een Lange Foto?
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, Mei
Anonim

De zogenaamde "lange" foto wordt vaak gebruikt door gebruikers van sociale netwerken als avatar. Op een foto met de juiste attributen kan een persoon op volledige hoogte worden geplaatst. Om een lange foto te maken, kunt u een van de afbeeldingseditors gebruiken.

Hoe maak je een lange foto?
Hoe maak je een lange foto?

instructies:

Stap 1

Bereid uw foto voor op bewerking. Het is wenselijk dat dit een foto is die is gemaakt met de camera in verticale positie. Met andere woorden, de hoogte van de afbeelding moet minimaal twee keer zo lang zijn. De foto moet van hoge kwaliteit zijn.

Stap 2

De eenvoudigste manier om een lange afbeelding te maken, is door de standaard Windows-afbeeldingseditor MS Paint te gebruiken, die beschikbaar is in de lijst met programma's in het menu Start. Start het programma en laad de gewenste afbeelding door de opdracht "Openen" te kiezen in het menu "Bestand".

Stap 3

Selecteer het menu "Beeld" en vervolgens "Attributen". Verhoog de hoogte van de afbeelding tot het formaat dat u nodig heeft. Ga naar de werkbalk om te bewerken. Klik op het pictogram "Selecteren". Pak het gewenste gebied van de foto met de cursor en, terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt, sleept u het naar de gewenste markering. Hierdoor wordt de originele foto langer.

Stap 4

U kunt ook het gewenste deel van de afbeelding selecteren en er met de rechtermuisknop op klikken. Selecteer in het menu dat verschijnt het item "Stretch / Shear" en geef aan hoeveel procent u de foto verticaal wilt uitrekken. Sla de foto op uw harde schijf op.

Stap 5

Log in op uw sociale netwerkprofiel. Ga naar de pagina voor het bewerken van avatars en geef het pad naar je foto op. Houd er rekening mee dat u op sommige sociale netwerken, bijvoorbeeld VKontakte, een bepaald deel van de foto kunt selecteren om als avatar in te stellen, zodat u de afbeelding eenvoudig kunt "bijsnijden", zelfs als deze in eerste instantie niet verticaal is.

Stap 6

Gebruik speciale websites om lange avatars te maken door ernaar te zoeken op internet. Hiermee kunt u de foto in de lengte vergroten of een verticale collage van twee of meer afbeeldingen maken.

Aanbevolen: