Verbinding Maken Met De Agent The

Inhoudsopgave:

Verbinding Maken Met De Agent The
Verbinding Maken Met De Agent The

Video: Verbinding Maken Met De Agent The

Video: Verbinding Maken Met De Agent The
Video: Leeuwenborgh Opleidingen - Verbinding maken met het Leeuwenborgh Netwerk 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is het internetleven moeilijk voor te stellen zonder programma's die zijn ontworpen voor instant messaging. Jullie hebben vast wel eens gehoord van het bestaan van programma's zoals Icq, Mail agent, Skype, enz. Hoe sluit je een agent aan?

Verbinding maken met de agent the
Verbinding maken met de agent the

Noodzakelijk

Mail.ru-agent-software

instructies:

Stap 1

Als u nog niet bekend bent met dit programma, bekijk dan alle voordelen:

- snelle verzending en ontvangst van berichten, er is ook ondersteuning voor sms-berichten (gratis berichten);

- integratie van uw mailbox op de mail.ru-website in de programmadistributiekit (u kunt communiceren in de "Agent" en de huidige status van de e-mailbox kennen);

- het is ook mogelijk om telefoons te bellen (betaalde service), te communiceren via een webcam, alle soorten bestanden te verzenden en te ontvangen (foto, video, muziek, enz.) en uw favoriete games te spelen.

Stap 2

Nu u bekend bent met de basisfuncties van dit programma, moet u het downloaden en installeren. U kunt de "Agent" downloaden van de site mail.ru. De distributiekit van het programma is minder dan 5 MB en de installatie vindt plaats in een paar minuten. Voer na de installatie het programma uit door te dubbelklikken op de snelkoppeling "Agent" op het bureaublad of in het gedeelte "Programma's" van het menu "Start".

Stap 3

Voordat u met dit programma gaat werken, moet u het configureren. Hoe gaat de opstelling? U moet de parameters van dit hulpprogramma instellen die bij u passen. Allereerst moet u inloggen door uw gebruikersnaam en wachtwoord uit uw e-mail in te voeren. Ga dan naar het tabblad "Verbinding" en activeer de functie "Verbinden via een proxyserver", als u een dergelijke server gebruikt. De weergave van contacten kan worden geconfigureerd op het tabblad "Contactlijst". U kunt alle instellingen laten zoals ze zijn, ze worden als optimaal beschouwd.

Stap 4

Nu alle instellingen zijn gemaakt, kunt u beginnen met het verkennen van de extra functies van het programma. Bijvoorbeeld snelle notificaties van alle inkomende e-mails of het versturen van korte berichten naar mobiele telefoonnummers. Wanneer de Mail Agent verbinding maakt met het netwerk, wordt uw e-mailbox automatisch gecontroleerd op ongelezen berichten. Als er dergelijke brieven zijn, ziet u een melding over nieuwe brieven die op dit moment vóór uw verbinding met het netwerk zijn gekomen. Wanneer u met de Mail-agent werkt, ontvangt u ook meldingen over nieuwe brieven, d.w.z. die zojuist op uw e-mailadres zijn aangekomen. Om een ongelezen bericht te bekijken, klikt u op het kleine venster dat verschijnt, na een paar seconden wordt de map "Inbox" in uw browservenster geladen.

Stap 5

Om snelle berichten naar een mobiel telefoonnummer te sturen, moet u de contacten toevoegen naar wie u wilt bellen of sms'en. Druk op de knop "Menu", selecteer "Contact toevoegen voor oproepen en sms". In het geopende venster moet u alle velden invullen en vervolgens op de knop "Toevoegen" klikken. Om een sms-bericht te verzenden, dubbelklikt u op het geselecteerde contact, er verschijnt een nieuw venster voor u, waarin u een bericht kunt schrijven. Klik na het invoeren van de berichttekst op de knop "Verzenden".

Stap 6

Houd er rekening mee dat wanneer uw contactpersoon een ontvangen sms-bericht beantwoordt, hij het risico loopt veel meer geld uit te geven dan een gewoon bericht te verzenden.

Aanbevolen: