Opgeslagen Pagina's Verwijderen

Inhoudsopgave:

Opgeslagen Pagina's Verwijderen
Opgeslagen Pagina's Verwijderen

Video: Opgeslagen Pagina's Verwijderen

Video: Opgeslagen Pagina's Verwijderen
Video: WordPress Pagina Content Herstellen en Revisie Terugzetten 2024, Mei
Anonim

Terwijl u op internet surft, worden ze opgeslagen op de harde schijf van uw computer en in uw browsegeschiedenis, zodat u er gemakkelijk naar kunt terugkeren. Maar deze tijdelijke informatie moet regelmatig worden verwijderd voor betere prestaties of als u niet wilt dat iemand weet welke pagina's u hebt bezocht.

Opgeslagen pagina's verwijderen
Opgeslagen pagina's verwijderen

instructies:

Stap 1

Als het opslaan van geschiedenis is geselecteerd in uw browserinstellingen, zijn alle pagina's die u hebt bezocht beschikbaar via het tabblad "Geschiedenis". In de Mozilla Firefox-browser kunt u bijvoorbeeld via de "Geschiedenis" recent gesloten tabbladen bekijken, de vorige sessie herstellen, bezoeken zien voor "Vandaag", "Gisteren" en de afgelopen zeven dagen. U kunt daar ook uw browsegeschiedenis verwijderen. Je kunt het ook op een andere manier wissen: "Extra" -> "Instellingen" -> "Privacy" -> "Recente geschiedenis wissen". Vink in het venster dat verschijnt de vakjes aan naast de benodigde items: "Geschiedenis van bezoeken en downloads", "Geschiedenis van formulieren en zoeken", "Cache" en klik op "Nu wissen".

Stap 2

Om de browsegeschiedenis in Internet Explorer te wissen, gaat u naar het tabblad "Extra" -> "Internetopties" -> "Interneteigenschappen" -> "Algemeen". Klik in het item "Browsegeschiedenis" op "Verwijderen". Het venster "Browsegeschiedenis verwijderen" zal verschijnen - vink de vakjes aan naast de benodigde items: "Tijdelijke internetbestanden", "Cookies", "Geschiedenis" en klik op "Verwijderen". Op dezelfde manier kunt u de browsegeschiedenis van elke browser wissen.

Stap 3

U kunt opgeslagen pagina's op een andere manier verwijderen. Ze worden opgeslagen op het systeemstation van de computer, in de regel is dit station C. Als u bijvoorbeeld Windows XP gebruikt, gaat u naar de map C: Documenten en instellingen Gebruikersnaam Lokale instellingen Tijdelijke internetbestanden en verwijdert u handmatig de pagina's en andere internetbestanden die daar zijn opgeslagen.

Stap 4

Verwijder tijdelijke bestanden via het menu Start. Als u Windows OS gebruikt, gaat u naar "Start" -> "Configuratiescherm" -> "Internetopties" -> "Algemeen" tabblad -> "Tijdelijke internetbestanden" -> "Bestanden verwijderen". Vink in het venster "Bestanden verwijderen" het vakje aan naast "Deze inhoud verwijderen" en klik twee keer op "OK". Als u Windows Vista of Windows 7 gebruikt, gaat u naar "Start" -> "Configuratiescherm" -> "Netwerk en internet" -> "Internetopties". Klik op het tabblad "Algemeen" in het gedeelte "Browsergeschiedenis" op "Bestanden verwijderen" -> "Alles verwijderen" -> "Ja" -> "OK".

Aanbevolen: