Hoe Qip Op Een Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Qip Op Een Computer Te Installeren
Hoe Qip Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Qip Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Qip Op Een Computer Te Installeren
Video: How to: Install computer's hardware components , 2024, Mei
Anonim

QIP is een alternatieve client voor instant messaging met behulp van het ICQ-protocol. Aanvankelijk werd QIP exclusief ontwikkeld voor persoonlijk gebruik, maar werd later enorm populair in Rusland. Het installeren van QIP op een computer verschilt niet veel van de standaardinstallatie van welk programma dan ook.

Hoe Qip op een computer te installeren
Hoe Qip op een computer te installeren

instructies:

Stap 1

Het QIP-programma wordt volledig gratis gedistribueerd en u kunt de originele distributiekit downloaden van internet op de officiële website van het project. Onlangs zijn er veel varianten van QIP verschenen die een enorme verscheidenheid aan functies ondersteunen, maar het meest stabiele werk aan de overdracht van instant messages via het ICQ-protocol wordt geleverd door de zogenaamde "Old QIP", waarvan de eerste assemblage verscheen in 2005. Je kunt de oude QIP hier downloaden https://download.qip.ru/qip2005_8097.exe (u kunt het distributiepakket ook downloaden in.rar- of.zip-formaat)

Stap 2

Dubbelklik op het uitvoerbare bestand van QIP 2005. Selecteer in het eerste venster dat wordt geopend de taal die zal worden gebruikt tijdens het installatieproces en in de programma-interface. Nadat u op de knop OK hebt geklikt, wordt de installatiewizard van QIP 2005 geopend. Tijdens de werking wordt aanbevolen de vensters van alle actieve toepassingen te sluiten. Om door te gaan met de installatie, klikt u op de knop "Volgende".

Stap 3

Selecteer in het volgende venster de map waarin het programma wordt geïnstalleerd. Standaard bevindt deze map zich op: C: Program FilesQIP. Daarnaast kunt u in dit venster het type installatie selecteren: compleet of aangepast. In de aangepaste installatiemodus krijgt u de keuze of u de start.qip.ru-pagina als startpagina wilt installeren en ook of u de zoekopdracht vanuit QIP als standaard wilt instellen. Houd er rekening mee dat u bij het installeren van QIP de vensters van alle browsers moet sluiten om conflicten van het programma daarmee te voorkomen.

Stap 4

Na het selecteren van alle opties en het sluiten van open browsers, begint de installatie van de applicatie. Het zal enkele minuten doorgaan. Daarna zal de installatiewizard u vragen om de Internet Explorer-browser te installeren. Wanneer de wizard klaar is, selecteert u de opdracht "Launch QIP" en klikt u op de knop "Voltooien". Het programma wordt op uw computer geïnstalleerd.

Aanbevolen: