Hoe Foto's Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Uit Te Schakelen
Hoe Foto's Uit Te Schakelen

Video: Hoe Foto's Uit Te Schakelen

Video: Hoe Foto's Uit Te Schakelen
Video: Foto's uitschakelen in WhatsApp 2024, Mei
Anonim

Het internet op basis van GPRS of 3G kan nog steeds niet tevreden zijn met hoge snelheid, dus je moet zoeken naar opties om het laden van pagina's te versnellen. In de meeste browsers kunt u afbeeldingen uitschakelen, wat een positieve invloed heeft op de snelheid van internetten en ook helpt om verkeer te besparen.

In de meeste browsers kun je afbeeldingen op pagina's uitschakelen
In de meeste browsers kun je afbeeldingen op pagina's uitschakelen

instructies:

Stap 1

Om de afbeelding in de Google Chrome-browser uit te schakelen, opent u het menu (het moersleutelpictogram op het paneel) en selecteert u "Opties". Ga naar het gedeelte 'Geavanceerd' en klik op de knop 'Instellingen voor inhoud'. Activeer in het menu dat wordt geopend de opdracht "Geen afbeeldingen weergeven".

Stap 2

In de Opera-browser worden afbeeldingen veel gemakkelijker uitgeschakeld. Klik in de rechter benedenhoek op de knop "Bekijken" en klik eenmaal op de regel "Toon alle afbeeldingen" om alle afbeeldingen te verbergen en twee keer om de afbeeldingen uit de cache te houden.

Stap 3

Om afbeeldingen in Mozilla Firefox uit te schakelen, klikt u op de FireFox-menuknop en selecteert u "Opties". Ga naar het gedeelte Inhoud en schakel het selectievakje naast Afbeeldingen automatisch uploaden uit.

Stap 4

Open in Internet Explorer het menu Extra en selecteer Internetopties. Schakel op het tabblad Geavanceerd het selectievakje naast Afbeeldingen weergeven uit en klik op OK.

Aanbevolen: