Hoe Maak Je Een Cursor?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Cursor?
Hoe Maak Je Een Cursor?

Video: Hoe Maak Je Een Cursor?

Video: Hoe Maak Je Een Cursor?
Video: hoe maak je een cursor? 2024, Mei
Anonim

De vervanging van het systeem van iconen waarmee de cursor wordt weergegeven, wordt bepaald door de smaak en behoeften van de gebruiker. De cursor moet groot genoeg zijn om gemakkelijk te kunnen worden gezien (voor slechtzienden); het moet contrasteren met het beeld op het scherm, maar mag geen rimpels in de ogen veroorzaken. Daarom omvatten de standaardinstellingen van besturingssystemen de mogelijkheid om de weergegeven cursor te selecteren.

Hoe maak je een cursor?
Hoe maak je een cursor?

instructies:

Stap 1

Open het startmenu door op de vlagtoets op uw toetsenbord te drukken of door op de vlagknop op het bureaubladpaneel te klikken. Ga naar het adres "Instellingen" - "Configuratiescherm".

Stap 2

Open het onderdeel Muis, klik om het tabblad Aanwijzers te activeren.

Stap 3

Open het veld Schema en maak een keuze uit de lijst. Klik op de geselecteerde. Bekijk hieronder en rechts hoe de cursor wordt weergegeven. Vink het vakje voor de lijn Include Pointer Shadow aan als u deze wilt inschakelen.

Stap 4

Activeer het geselecteerde schema door op de knop "Toepassen" te drukken. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan. Het venster wordt gesloten en de cursor verandert in een nieuw uiterlijk.

Aanbevolen: