Hoe Een Kader Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kader Te Verwijderen?
Hoe Een Kader Te Verwijderen?

Video: Hoe Een Kader Te Verwijderen?

Video: Hoe Een Kader Te Verwijderen?
Video: How To Remove Laminate Flooring 2024, Mei
Anonim

Een van de soorten ransomware-virussen is een frame waarbij een sms naar een kort nummer moet worden verzonden of geld moet worden overgemaakt naar een telefoonrekening. Dit virus kan de toegang tot internet en de lancering van bepaalde programma's blokkeren.

Hoe een kader te verwijderen?
Hoe een kader te verwijderen?

instructies:

Stap 1

Stuur geen geld naar cyberfraudeurs, probeer het probleem gratis op te lossen. Kaspersky Lab heeft hulpprogramma's ontwikkeld die dergelijke virussen detecteren en vernietigen. Ga naar de Deblocker-servicepagina https://sms.kaspersky.com/. Voer het nummer in van het contact waarnaar u geld wilt overmaken en klik op "Code ophalen"

Stap 2

Klik op de schermafbeelding in het veld "Afbeelding" om te bepalen welke blocker in uw systeem is geïntroduceerd. Selecteer de gewenste code in het veld "Codes ontgrendelen". Voer het in het frameveld in en start uw computer opnieuw op. Voor de betrouwbaarheid kunt u verschillende codes herschrijven en deze één voor één invoeren totdat het frame verdwijnt. Voer vervolgens uw antivirusprogramma uit in de diepe scanmodus.

Stap 3

Een vergelijkbare service is te vinden op de DrWeb-ondersteuningssite op https://www.drweb.com/xperf/unlocker. Voer de ransomware-details in het daarvoor bestemde veld in en klik op Zoekcodes. Volg de hyperlink onder het invoervenster en probeer in de schermafbeelding een virus te vinden dat uw computer blokkeert

Stap 4

Gratis antivirus Avast kan een goed resultaat laten zien in de strijd tegen het ransomware-frame. Dubbelklik op het systeemvakpictogram. Open aan de linkerkant van het scherm het knooppunt "Scan computer" door erop te klikken met de muis. Vink het selectievakje "Scannen bij opstarten" aan.

Stap 5

Klik op "Instellingen". Selecteer in het venster Scangebieden de optie Alle harde schijven. Vouw de lijst "Wanneer een bedreiging wordt gedetecteerd …" uit en markeer de vereiste actie. Klik op OK en vervolgens op Plannen. Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, start Avast een pre-bootcontrole. Wanneer malware wordt gedetecteerd, biedt de antivirus een keuze aan opties: desinfecteren, verwijderen, in quarantaine plaatsen

Stap 6

Als online services en antivirussoftware op uw computer het probleem niet hebben opgelost, probeert u het virus handmatig te verwijderen. Het is een.dll-bestand dat zich in de C: Windowssystem32-systeemmap bevindt. Ga naar de map en selecteer "Eigenschappen" in het menu "Extra". Ga naar het tabblad "Beeld" en schakel de selectievakjes uit naast de items "Beveiligde bestanden verbergen" en "Extensies verbergen"

Stap 7

Klik met de rechtermuisknop in een vrij gedeelte van de map en selecteer "Pictogrammen schikken" en "Type" in het vervolgkeuzemenu. Plaats de muisaanwijzer op elk.dll-bestand. De symptomen van een virus zijn als volgt: de naam bestaat uit vijf tekens van het Latijnse alfabet en er wordt geen informatie over het bestand weergegeven wanneer de cursor erop wordt gehouden. Het is onwaarschijnlijk dat het virus op de gebruikelijke manier kan worden verwijderd. Klik er met de rechtermuisknop op en kies Naam wijzigen. Wijzig het extensietype in.txt, waarna het bestand gemakkelijk kan worden verwijderd.

Aanbevolen: