Visuele Tabbladen Inschakelen

Inhoudsopgave:

Visuele Tabbladen Inschakelen
Visuele Tabbladen Inschakelen

Video: Visuele Tabbladen Inschakelen

Video: Visuele Tabbladen Inschakelen
Video: Gmail: tabbladen uitschakelen 2024, April
Anonim

Het is gebruikelijk om een tabblad een aparte pagina te noemen die in een browservenster opent. Visuele bladwijzers is een add-on waarmee u miniaturen van internetbronnen kunt laden op een nieuwe pagina die de gebruiker kiest.

Visuele tabbladen inschakelen
Visuele tabbladen inschakelen

instructies:

Stap 1

Visuele bladwijzers lijken meer op gewone bladwijzers voor tijdschriften. Het enige verschil is dat ze worden gepresenteerd in de vorm van een webpagina-indeling en dat hun aantal beperkt is. Hiermee kunt u met een paar muisklikken naar de gewenste bron gaan. Het is logisch om de adressen van die sites die u vaak bezoekt, toe te voegen aan visuele bladwijzers.

Stap 2

U kunt verschillende versies van dergelijke add-ons op het net vinden, maar het principe om ermee te werken is hetzelfde. Voor de duidelijkheid onderzoekt dit artikel visuele bladwijzers van de Yandex. Bar-service. Om visuele bladwijzers in te schakelen, moet u deze add-on installeren.

Stap 3

Start uw browser, open de Yandex-hoofdpagina en klik op de link "Install Yandex. Bar" in de linkerbovenhoek van de regel. Als zo'n regel niet bestaat, ga dan naar de bar.yandex-website en download de versie die specifiek voor uw internetbrowser is. Wacht tot de bewerking is voltooid en start uw browser opnieuw.

Stap 4

Start uw browser opnieuw en open een nieuw tabblad. In de meeste gevallen zijn visuele bladwijzers direct beschikbaar. Als de add-on niet wordt weergegeven, selecteert u Add-ons in het menu Extra - voor Mozilla Firefox. In Internet Explorer, het menu Extra en het item Add-ons. Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend. Zoek in het gedeelte "Extensies" het item "Yandex. Bar" en zorg ervoor dat de add-on is ingeschakeld. Als dit niet het geval is, klikt u op de knop "Inschakelen" en start u de browser opnieuw.

Stap 5

Als de add-on actief is, maar de visuele bladwijzers nog steeds niet worden weergegeven, herhaalt u de stappen vanaf de vierde stap en klikt u op de link "Details" voor het item "Yandex. Bar". Er wordt een nieuw venster geopend, klik daarin op de knop "Instellingen".

Stap 6

Ga in het extra venster "Yandex. Bar: Instellingen" naar het tabblad "Instellingen" en stel de markering in het veld "Visuele bladwijzers weergeven bij het openen van een nieuw tabblad of venster" in de groep "Diversen" in. Klik op OK om de ingestelde parameters op te slaan.

Aanbevolen: