Hoe Windows Mail Naar Mail In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Mail Naar Mail In Te Stellen
Hoe Windows Mail Naar Mail In Te Stellen

Video: Hoe Windows Mail Naar Mail In Te Stellen

Video: Hoe Windows Mail Naar Mail In Te Stellen
Video: How to install windows live mail | Default mail application 2024, April
Anonim

Sommige gebruikers gebruiken de internetbrowser zelden in hun dagelijkse werk. Ze geven de voorkeur aan programma's die de functies van kijkers kunnen vervangen. E-mail kan bijvoorbeeld worden gecontroleerd via speciale programma's die vooraf moeten worden geconfigureerd.

Hoe Windows Mail naar Mail in te stellen
Hoe Windows Mail naar Mail in te stellen

Noodzakelijk

Windows Live Mail-software

instructies:

Stap 1

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, start u het door te dubbelklikken op de snelkoppeling op uw bureaublad. Klik in het hoofdvenster van het programma op de eerste vervolgkeuzelijst en klik op de link "Account toevoegen". Er verschijnt een venster met dezelfde naam voor u, waarin u in detail al uw registratiegegevens moet specificeren: e-mail, wachtwoord, evenals volledige naam. Nadat u deze gegevens hebt ingevoerd, moet u een vinkje plaatsen bij het item "Wachtwoord onthouden" en op de knop "Volgende" klikken.

Stap 2

In het volgende venster kunt u de voortgang van het automatische configuratieproces voor uw mailserver (mail.ru) bekijken. Vervolgens worden uw e-mailbox en de inhoud ervan geladen. Vaker wel dan niet, is meer finetuning niet meer nodig, maar er zijn uitzonderingen op de regels. Klik daarom met de rechtermuisknop op de adresbalk en selecteer Eigenschappen.

Stap 3

Open in het venster dat verschijnt het tabblad "Servers" en vink het vakje naast "Gebruikersauthenticatie" aan. Klik vervolgens op de knop Opties. Hier is het de moeite waard om de optie "Wat betreft de server voor inkomende e-mail" te markeren en vervolgens op de knop "OK" te drukken of op Enter te drukken.

Stap 4

Om uw internetverbinding te beschermen en om codering van inkomende e-mail in te schakelen, wordt aanbevolen de juiste instelling te gebruiken. Ga hiervoor naar het tabblad "Geavanceerd" en vink het vakje "Verbinden via een beveiligde SSL-verbinding" aan. Om de geselecteerde optie op te slaan, klikt u op de knop "Toepassen".

Stap 5

Als het niet mogelijk was om verbinding te maken met de mailserver, vink dan het vakje "Handmatig configureren …" aan, met vermelding van de volgende gegevens: pop.mail.ru (inkomend) en smtp.mail.ru (uitgaand). Om codering van alle e-mail in te schakelen, vinkt u de vakjes "Verbinden via beveiligde verbinding (SSL)" en "Server voor uitgaande berichten …" aan. Klik op de knop "Volgende" om de configuratie van het programma te voltooien.

Aanbevolen: