Hoe Windows Live-mail In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Live-mail In Te Stellen
Hoe Windows Live-mail In Te Stellen

Video: Hoe Windows Live-mail In Te Stellen

Video: Hoe Windows Live-mail In Te Stellen
Video: Windows live Mail configuration 2024, Mei
Anonim

Het instellen van Windows Live e-mail is vergelijkbaar met het instellen van een nieuwe nieuwe computer, omdat het maar één keer gebeurt. De enige uitzondering op deze regel is het aanmaken van een nieuw gebruikersaccount.

Hoe Windows Live-mail in te stellen
Hoe Windows Live-mail in te stellen

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u over de nodige informatie beschikt om elk account aan te maken: uw e-mailadres en wachtwoord, het type e-mailserver dat door uw e-mailservice wordt gebruikt en de adressen van de inkomende en uitgaande e-mailservers die door uw e-mailserviceprovider worden gebruikt.

Stap 2

Zorg ervoor dat de toegang tot mailboxen is gedeblokkeerd met behulp van het POP3-protocol.

Stap 3

Druk op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Alle programma's".

Stap 4

Selecteer Windows Live en open het hoofdmenu in de bovenste balk van het toepassingsvenster.

Stap 5

Selecteer "Account toevoegen" in het menu "Nieuw" van het Windows Live-venster.

Stap 6

Voer het vereiste e-mailadres in het veld "E-mailadres" in en voer het vereiste wachtwoord in in het veld "Wachtwoord" van het venster "E-mailaccount toevoegen" dat wordt geopend. mail ".

Stap 7

Voer de gewenste naam in het veld Weergavenaam in en schakel het selectievakje Handmatig serverinstellingen voor e-mailaccount configureren in.

Stap 8

Klik op de knop Volgende om uw keuze te bevestigen.

Stap 9

Voer POP3 in het veld Inkomende server in en voer de waarde pop.server_name in het volgende veld in. Voer de gewenste waarde in het veld "Poort" in en vink het vakje "Verbinden via een beveiligde verbinding (SSL)" aan.

Stap 10

Selecteer "Basic Authentication (Plain Text)" in het veld "Gebruik om in te loggen" en voer de gebruikersnaam in die u eerder tijdens de registratie hebt ingevoerd.

Stap 11

Typ smtp.server_name in het veld "Uitgaande server" en voer de gewenste waarde in het veld "Poort" in.

Stap 12

Schakel de selectievakjes in naast 'Verbinding maken via een beveiligde verbinding (SSL)' en 'Voor uitgaande server is verificatie vereist'.

Stap 13

Klik op de knop Voltooien om de wijzigingen toe te passen.

Stap 14

Zoek het aangemaakte account in het linkerdeelvenster van het Windows Live-venster en roep het servicemenu op door met de rechtermuisknop op het veld van dit record te klikken.

Stap 15

Selecteer "Eigenschappen" en ga naar het tabblad "Servers". Controleer of de bovenstaande waarden correct zijn en klik op de knop Opties in het gedeelte Uitgaande server.

Stap 16

Schakel het selectievakje naast "Als voor server voor inkomende e-mail" in het gedeelte "Aanmelden" van het dialoogvenster "Server voor uitgaande e-mail" in en klik op OK.

Stap 17

Klik op het tabblad Geavanceerd en schakel de selectievakjes in voor Verbinden via een beveiligde verbinding (SSL) in het gedeelte Serverpoortnummers en Een kopie van berichten op de server achterlaten in het gedeelte Bezorging.

Stap 18

Klik op OK om de opdracht te bevestigen.

Aanbevolen: