Hoe E-mail Over Te Zetten Naar Microsoft Outlook

Inhoudsopgave:

Hoe E-mail Over Te Zetten Naar Microsoft Outlook
Hoe E-mail Over Te Zetten Naar Microsoft Outlook

Video: Hoe E-mail Over Te Zetten Naar Microsoft Outlook

Video: Hoe E-mail Over Te Zetten Naar Microsoft Outlook
Video: How to Mail Merge in Word, Excel u0026 Outlook 2024, Mei
Anonim

Een computer vervangen, een besturingssysteem opnieuw installeren, overstappen op nieuwe machines - dit alles veroorzaakt veel ongemak voor iemand die gewend is om in zijn besturingssysteem te werken met een vertrouwde set instellingen en documenten. Heel vaak willen mensen die naar een nieuwe computer verhuizen het archief van het Mıcrosoft Outlook-mailprogramma niet kwijtraken, en er is een gemakkelijke manier om e-mail over te zetten naar een nieuw systeem.

Hoe e-mail over te zetten naar Microsoft Outlook
Hoe e-mail over te zetten naar Microsoft Outlook

instructies:

Stap 1

Als u Microsoft Outlook 2003 gebruikt, zoek dan de volgende vertakkingen in het register:

1. HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOfficeOutlookOMI-accountmanager

2. HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindows NTHuidige versieWindows Messaging-subsysteemprofielenOutlook

3. HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice11.0Outlook-opties

Stap 2

Om het register te openen, selecteert u in "Start" de sectie "Uitvoeren" en voert u de opdracht regedit in. Exporteer de beschreven regels uit het register. Open vervolgens de map waarin uw e-mailprogrammagegevens zijn opgeslagen: C: Documenten en instellingen gebruikersnaam Lokale instellingen Toepassingsgegevens Microsoft Outlook.

Stap 3

Zoek daar het Outlook.pst-bestand en kopieer het naar uw nieuwe media. Dit bestand bevat een archief van uw mail. Om de geschiedenis van e-mailadressen op te slaan, zoekt u het bestand Outlook. NK2 in dezelfde map en slaat u het ook op.

Stap 4

Als u Microsoft Outlook 2007 gebruikt, opent u het register en exporteert u daar slechts één regel: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindows NTCurrentVersionWindows Messaging SubsystemProfilesOutlook. Open vervolgens, zoals hierboven beschreven, de Outlook-directory in Application Data op uw harde schijf en sla twee bestanden op: het e-mailarchief en de geschiedenis van de ingevoerde adressen.

Stap 5

Als je twijfelt of je de bestanden hebt gevonden, kun je de hele Outlook-map van Application Data overzetten naar een apart medium.

Stap 6

Nadat u het e-mailprogramma op een nieuwe computer hebt geïnstalleerd, importeert u de registervertakkingen die u in de bovenstaande stappen hebt geëxporteerd en installeert u de gekopieerde bestanden in dezelfde mappen als waar u ze oorspronkelijk vandaan haalde. Start Outlook en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Aanbevolen: