Hoe Een Banner Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Banner Te Verwijderen
Hoe Een Banner Te Verwijderen

Video: Hoe Een Banner Te Verwijderen

Video: Hoe Een Banner Te Verwijderen
Video: 5 Things You're Doing WRONG When Removing Gel Polish! 2024, April
Anonim

Gelukkig zijn er voor veel gebruikers wiens computers worden geblokkeerd door de advertentiemodule, veel technieken om virale advertentiebanners uit te schakelen. Naast het gebruik van speciale hulpprogramma's, kunt u handmatige methoden gebruiken om malware te verwijderen.

Hoe een banner te verwijderen
Hoe een banner te verwijderen

Het is nodig

dr. Web CureIt

instructies:

Stap 1

Probeer natuurlijk eerst de viral banner uit te schakelen door een speciale code in het verplichte veld in te voeren. Je moet niet alleen alle mogelijke combinaties doornemen. Gebruik een andere computer die is verbonden met internet of een mobiele telefoon. Bezoek de volgende bronnen: https://www.drweb.com/unlocker/index, https://support.kaspersky.ru/viruses/deblocker, https://www.freedrweb.com/cureit, https:// sms.kaspersky.com en

Stap 2

Vul de juiste velden in en klik op de knoppen "Code zoeken" of "Code ophalen". Hoogstwaarschijnlijk zult u veel tijd moeten besteden voordat u het juiste wachtwoord vindt. Als u dit niet kunt doen, ga dan naar de link https://www.freedrweb.com/cureit en download het hulpprogramma CureIt van deze site. Brand dit programma op dvd of usb-stick.

Stap 3

Start uw computer opnieuw op en ga naar de veilige modus van het besturingssysteem. Houd hiervoor de F8-toets ingedrukt na het opstarten vanaf de harde schijf. Selecteer in het menu dat verschijnt "Windows Veilige modus". Sluit nu het geselecteerde opslagmedium aan en start het programma CureIt. Wacht tot de scan van uw computer is voltooid. Dit proces kan 20 minuten tot enkele uren duren. Wanneer een venster verschijnt waarin u wordt gevraagd het virusbestand op te schonen, klikt u op de knop "Verwijderen".

Stap 4

Start uw computer opnieuw op en controleer op de banner in de normale besturingssysteemmodus. Als het nog steeds het gebruik van sommige van zijn functies verstoort, keer dan terug naar de veilige modus van het besturingssysteem. Open de map System32 in de Windows-map van de systeempartitie van de schijf.

Stap 5

Verwijder alle dll-bestanden waarvan de naam eindigt met de letters lib. Voer voor het gemak * lib.dll in de zoekbalk in. Start uw pc opnieuw op en zorg ervoor dat er geen advertentiebanner is.

Aanbevolen: