Hoe U Uw Muziek Kunt Beschermen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Muziek Kunt Beschermen
Hoe U Uw Muziek Kunt Beschermen

Video: Hoe U Uw Muziek Kunt Beschermen

Video: Hoe U Uw Muziek Kunt Beschermen
Video: Iedereen in huis muziek én je Spotify-aanbevelingen beschermen? 2024, April
Anonim

Veel muzikanten hebben te maken met het probleem van het beschermen van hun schijven waarop muziekwerken zijn opgenomen. Om te voorkomen dat andere gebruikers uw muziek kopiëren, maar alleen om het afspelen toe te staan, kunt u speciale hulpprogramma's voor kopieerbeveiliging gebruiken.

Hoe u uw muziek kunt beschermen
Hoe u uw muziek kunt beschermen

instructies:

Stap 1

Het doel van programma's voor het beschermen van schijven is om te voorkomen dat een gewone gebruiker de inhoud van een opslagmedium naar een harde schijf kopieert. De beveiligde schijf kan niet worden gestart in een speciaal programma voor het vastleggen van afbeeldingen en kan niet worden geëmuleerd in het systeem. In dit geval moeten de media gemakkelijk kunnen worden gereproduceerd in elke audiospeler.

Stap 2

Om de muziek op uw schijf te beschermen, moet u het juiste programma installeren. Van alle hulpprogramma's zijn Key2Audio, WinLock, Easy Audio Lock en TZCopyprotection het vermelden waard. De eerste blokkeert de mogelijkheid om een audioschijf op de computer af te spelen, maar bij het afspelen op de speler zijn er geen problemen.

Stap 3

WinLock is een snel en eenvoudig hulpprogramma. Het maakt een bestand aan met de extensie.cue en voegt vervolgens verschillende kunstmatige gegevens en muziektracks toe die geen informatie bevatten, maar die een storing kunnen veroorzaken in de software voor het maken van kopieën van schijven. Easy Audio Lock werkt op dezelfde manier als Key2Audio. TZCopyprotection is een programma dat niet alleen dummy-tracks maakt, maar er ook de nodige bestanden overheen kan schrijven.

Stap 4

Download het geselecteerde hulpprogramma van de officiële website van de softwareontwikkelaar. Open het installatiebestand en installeer. Voer het gewenste programma uit via de snelkoppeling die op het bureaublad is gemaakt en plaats een lege cd of dvd in het computerstation.

Stap 5

Alle bovenstaande programma's hebben hetzelfde gegevensregistratiesysteem. Geef in het hulpprogrammavenster de muziekbestanden op die u aan het beveiligde opslagmedium wilt toevoegen. Selecteer vervolgens de beveiligingsopties. Sommige toepassingen bieden ook aan om een wachtwoord in te stellen om de schijf te starten. Voer uw muziekbestanden in, geef de schijfnaam en schrijfsnelheid op. Wacht tot het einde van de brandprocedure. Het maken en opnemen van de beveiligde muziekschijf is voltooid.

Aanbevolen: